Een volledig verzorgde catering geheel op maat!

Als groep helemaal ontzorgd worden? Dat kan door ons full-service catering concept. Ideaal voor sportevenementen, bedrijfsweekenden, conferenties en groepen met weinig tijd. Wij zorgen voor de bereiding van de maaltijden, maar ook voor het afruimen en de afwas. We bieden een gevarieerd aanbod van maaltijden aan en uiteraard is ook maatwerk mogelijk. 
 
 • Volledig verzorgd ontbijt
  Full-service ontbijt
  Bekijk mogelijkheden

  Volledig verzorgd ontbijt

  Een full-service ontbijt betekent dat wij alles voor de groep regelen. We zorgen voor de bereiding en ook voor de afwas. Ook denken we graag met je mee en leveren we catering op maat. 
 • Volledig verzorgde lunch
  Full-service lunch
  Bekijk mogelijkheden

  Volledig verzorgde lunch

  Voor elke groep is de behoefte weer anders. De ene groep wil lunchpakketen mee en een andere groep wil bijvoorbeeld een luxe lunchbuffet met live cooking. Daarom denken we graag mee over de mogelijkheden en de wensen van de groep.

 • Volledig verzorgd diner
  Full-service diner
  Bekijk mogelijkheden

  Volledig verzorgd diner

  Ga je voor een volledig verzorgd diner, dan kun je ontspannen genieten van het arrangement terwijl wij het werk doen. Ook hierbij is volledig maatwerk mogelijk. Van een snelle hap tot een uitgebreid warm buffet. Jij kiest. 
 • Volledig verzorgde BBQ
  Full-service BBQ
  Bekijk mogelijkheden

  Volledig verzorgde BBQ

  Laat ons jouw groep een complete barbecue-avond verzorgen. Van een eenvoudige BBQ tot een luxe uitgebreide BBQ met ijsbuffet; de keus is aan jou. We denken graag met je mee wat geschikt is voor de groep.