Trainingskamp voor voetbal, judo, hockey en meer!

Trainingskamp voor voetbal, judo, hockey en meer!

Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een sportwedstrijd of trainingskamp? Dan ben je op Pagedal aan het juiste adres. Door de combinatie van een groot sportcomplex, 150 bungalows, een luxe groepsaccommodatie en een restaurant is Pagedal de perfecte locatie voor zowel kleinere als grotere groepen. De grote kracht is dat dit alles op één locatie kan. Een trainingskamp of sportwedstrijd is mogelijk vanaf 20 personen en tot meer dan 1.000 personen. 

Waarom naar Pagedal?
 • Unieke trainingsfaciliteiten
 • Alles op 1 locatie
 • In- en outdoorfaciliteiten
 • Goed verzorgde catering
Meerdaagse trainingskampen voor teamsporten
Een trainingskamp wordt voor veel sporters gebruikt om zich klaar te stomen voor het nieuwe seizoen of om te werken naar een piekmoment voor een belangrijk toernooi of wedstrijd. Door de unieke combinatie van faciliteiten biedt Pagedal uitgebreide trainingskamp mogelijkheden voor diverse teamsporten zoals voetbal, volleybal, hockey en basketbal maar ook voor individuele sporten zoals zwemmen en schermen. 

Pagedal vs. Papendal
Niet alleen in de naam maar ook in faciliteiten en mogelijkheden zijn beide locaties in veel opzichten vergelijkbaar. Net zoals Papendal beschikt Pagedal over uitgebreide voorzieningen voor meerdaagse trainingskampen inclusief overnachting, catering, activiteiten en het gebruik van trainingsfaciliteiten. 

Groepsaccommodatie of bungalows?
Verschillende sportverenigingen organiseren jaarlijks hun trainingskamp op Pagedal. Populair hierbij is de groepsaccommodatie die tot en met 150 personen onderdak biedt. Dit zorgt voor eenheid in het team en een goede sfeer. Trainen kan gezamenlijk in het sportcomplex en de catering kan volledig door ons worden verzorgd. Een andere mogelijkheid is het gebruik van bungalows of appartementen. Deze optie geeft de sporters meer privacy en de mogelijkheid om zich volledig te kunnen focussen op hun sport en training. 

Unieke trainingsfaciliteiten
We zijn geen officieel topsportcentrum maar hebben wel uitgebreide trainingsfaciliteiten. Pagedal beschikt onder meer over:
 • Sporthal van 1.600m2 (3 volleybalvelden)
 • 4 indoor tennisbanen
 • 25-meter wedstrijdbad
 • Fitness met wellness (sauna, stoombad en zonnebanken)
 • 3 squashbanen
 • Atletiekbaan op loopafstand
 • Voetbalvelden op loopafstand
 • Kunstgrasveld op loopafstand
 • Hockeyveld op loopafstand

Teambuilding
Voor ontspanning tussen de trainingen door is het Adventure Park een aanrader. Hier bieden wij een gevarieerd activiteitenprogramma met uitdagende activiteiten. Dit werkt uitstekend voor teambuilding en als ontspanning. Squashen, tennissen of zwemmen behoort ook tot de mogelijkheden.  

Top kwaliteit catering
Een topprestatie leveren vraagt om een top kwaliteit catering. Onze standaard maaltijden vormen hierbij de basis waaruit we verder kunnen bouwen. Of het nu gaat om een eenvoudige lunch of een uitgebreid buffet, voor elke maaltijd levert onze keuken een topprestatie om jou als sporter beter te kunnen laten presteren. 

Wij denken graag mee!
Door de jarenlange ervaring met sportevenementen en trainingskampen is Pagedal in staat om in alle behoeften te voorzien en denken wij graag mee tijdens de voorbereidingen en de organisatie van het evenement.

Standaard arrangementen = een mooi vertrekpunt
Op basis van onze ervaringen hebben we onderstaand een aantal arrangementen uitgewerkt. Deze arrangementen dienen als voorbeelden en zijn in overleg helemaal aan te passen naar jouw wensen. Vermeld je wensen in het aanvraagformulier en ontvang een vrijblijvend voorstel op maat.