Meerdaags vergaderen of Heisessie 

Meerdaags vergaderen of Heisessie 

Een heisessie (ook wel heidag) is een bijeenkomst voor leidinggevenden van een onderneming op een externe, vaak afgelegen locatie waar men in alle rust vergaderingen, workshops, lezingen en trainingen kan organiseren. Waar anders zou je deze dag goed kunnen organiseren dan op de grens van Groningen en Drenthe in de bosrijke omgeving van Westerwolde? Een goede locatie is doorslaggevend voor het slagen van een meerdaagse heisessie
Waarom naar Pagedal?
  • Comfortabel overnachten
  • Rust, ruimte en privacy
  • Vergaderplus activiteiten
  • Sport & Ontspanning
Door de aanwezigheid van een groepsaccommodatie, vakantiepark en zalencentrum biedt Pagedal de mogelijkheid voor het faciliteren van ééndaagse en meerdaagse heisessies. De accommodaties liggen aan de rand van een bosrijke omgeving waardoor we de gast voldoende rust, ruimte en privacy kunnen bieden. 

De heisessie laat een onvergetelijke indruk na, wanneer je deze combineert met een activiteitenprogramma in het Adventure Park van Pagedal. Afhankelijk van het gestelde doel van de heidedag maken een een passend programma waar ofwel de nadruk ligt op grensverleggende teambuilding of lekker ontspannend bezig zijn. 

Heb je hulp nodig bij het vinden van een passende heilocatie of het samenstellen van een inspirerend programma? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvend voorstel voor je op.