Sport- of clubweekend met alle jeugd van jouw vereniging

Sport- of clubweekend met alle jeugd van jouw vereniging

Zoek je een geschikte accommodatie voor een sportkamp of het jaarijkse jeugdkamp van jouw sportvereniging? Pagedal is gelegen op de grens van Groningen en Drenthe op 30 minuten rijden van Groningen, Assen en Emmen. Onze groepsaccommodatie de Pageborg is de perfecte locatie voor bijvoorbeeld een clubweekend of weekendje weg met jouw vereniging. Naast een mooie locatie bieden we ook mogelijkheden voor stoere activiteitenprogramma's. 
Waarom naar Pagedal?
  • Activiteiten voor jong en oud
  • Goede slechtweer alternatieven
  • Betaalbaar
  • Zwemmen voor maar €2,50 per keer
Groepsaccommodatie de Pageborg is een grote en gezellige groepsaccommodatie voor groepen van 50 tot 150 personen. In combinatie met huisjes op het vakantiepark kan een groepsverblijf zelfs worden uitgebreid voor groepen tot 170 personen. Groepshuis de Pageborg ligt in een natuurrijke omgeving, met bos, grote grasveld en recreatieplas naast de deur. De accommodatie is daarom zeer geschikt voor een sportkamp. Er is namelijk genoeg ruimte om sportactiviteiten te organiseren.

Naast de groepsaccommodatie beschikt Pagedal ook over een groot centrumgebouw met indoor sportfaciliteiten. Een zwembad met glijbaan, een indoor sporthal en 4 indoor tennisbanen zijn de belangrijkste faciliteiten waar je als gast van de Pageborg in overleg ook gebruik van kan maken.