All-inclusive introductiekamp

All-inclusive introductiekamp

Voor elke hogeschool of studentenvereniging is het ieder jaar weer een kunst om een geschikte locatie te vinden voor een mooi introductiekamp. Veel opleidingen hebben hun introkamp in dezelfde week en het vinden van een geschikte groepsaccommodatie is dan ook een grote uitdaging. Door de unieke combinatie van faciliteiten is Pagedal in staat om groepen van 10 tot 1.000 personen te faciliteren. Dit betekent dat wij ook meerdere groepen op ons park kunnen huisvesten. 
Waarom naar Pagedal?
  • Voor 10 tot 1.000 personen
  • Stoere activiteiten
  • All-inclusive formule
  • Betaalbaar
De afgelopen jaren heeft Pagedal met groot succes introdutiekampen voor diverse hogescholen en studieverenigingen mogen verzorgen. Zo hebben o.a. diverse opleidingen van de Hanze Hogeschool en de Hogeschool van Amsterdam hun introkamp op Pagedal georganiseerd. 

De introductiekamp arrangementen van Pagedal kenmerken zich door een gevarieerd programma in combinatie met goede faciliteiten. Deelnemers overnachten in bungalows op het vakantiepark met goede bedden en in elke accommodatie een badkamer met warme douches. De catering wordt aangeboden in een daarvoor ingerichte eetzaal in het centrumgebouw van Pagedal. Voor de feestavond kan er gebruik worden gemaakt van een gezellige feestzaal of van één van de zalen van club Fox in Stadskanaal. 

Voor de invulling van het activiteitenprogramma kan er gekozen worden uit één of meerdere activiteitenprogramma's. Een outdoorprogramma in het Adventure Park met outdoor lasergame, kratklimmen, tokkelen en survival of een wat meer ontspannen programma op het strandje van de Pageplas met acrhery hit, vlotvaren en kanoën. Dit is allemaal mogelijk.

Voor een gevarieerd introductieprogramma ben je op Pagedal op het juiste adres. Bekijk onze verschillende arrangementen of vraag vrijblijvend een voorstel op.