Familieweekend met jong en oud

Familieweekend met jong en oud

Een weekendje weg met de hele familie is vaak nog niet zo gemakkelijk geregeld. Het vinden van een geschikte groepsaccommodatie of groepshuis blijkt vaak al lastig genoeg, laat staan het vinden van een geschikte periode. De afgelopen jaren hebben kleine en grote families de weg naar Pagedal gevonden en veel van hun zien we elk jaar weer terug komen. Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden die Pagedal te bieden heeft voor jouw familieweekend?
Waarom naar Pagedal?
  • Gezellige groepsaccommodatie
  • Activiteiten voor jong en oud
  • Betaalbare catering
  • Zwemmen voor maar €2,50 per keer
Een familieweekend samen met opa en oma, kinderen, kleinkinderen en misschien wel achterkleinkinderen is een mooie gebeurtenis die veel families één keer in de zoveel jaar organiseren. Tijd voor elkaar en tijd om samen iets te doen of een leuke activiteit te beleven. Met elkaar rondom een kampvuur of tijd om even bij te praten. Gezellig met elkaar aan een lange tafel om eens rustig met elkaar te eten. Een weekend met de familie op vakantie is gezellig en brengt de gehele familie dichterbij elkaar.

Groepsaccommodatie de Pageborg is bij uitstek dé geschikte locatie voor een familieweekend. De accommodatie is geschikt voor groepen van 50 tot 150 personen en kan zelfs met uitbreiding van bungalows op het vakantiepark een maximale groepsgrootte van 170 personen aan. Speciaal voor familieweekenden hebben wij een drietal arrangementen samengesteld. Deze arrangementen dienen als voorbeeld van de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.