Meerdaags bedrijfsuitje of bedrijfsfeest

Meerdaags bedrijfsuitje of bedrijfsfeest

Een geslaagd bedrijfsuitje of bedrijfsfeest vraagt om meer dan alleen een mooie locatie. De afgelopen jaren hebben wij met veel plezier kleine en grote bedrijfsfeesten mogen organiseren voor diverse ondernemingen. Lekker eten, een gevarieerd activiteitenaanbod en een sfeervolle feestlocatie zijn daarbij belangrijke ingredienten. Op basis van de meest succesvolle arrangementen hebben wij drie passende arrangementen samengesteld. 

Waarom naar Pagedal?
  • Sfeer & Beleving
  • Alles op 1 locatie
  • Wij doen graag een stapje extra
  • In- en outdoor faciliteiten
Een bedrijfsuitje met overnachting
Een bedrijfsuitje is een mooie manier om de werkstress te ontvluchten en elkaar eens op een andere manier te leren kennen. In de meeste gevallen wordt ervoor gekozen voor een dagprogramma met leuke activiteiten en een gezellige feestavond, maar heb je wel eens nagedacht over een meerdaags bedrijfsuitje of een bedrijfsevenement met overnachting? Na de feestavond geen lange autorit naar huis maar een korte wandeling naar je bungalow of apartement. Op Pagedal is het mogelijk! 

Alles op 1 locatie
Door de unieke combinatie van faciliteiten biedt Pagedal all-inclusive arrangementen met overnachting, catering, activiteiten en zaalhuur op onze eigen locatie op de grens van Groningen en Drenthe. Alleen voor een spetterende feestavond wijken we indien nodig uit naar Club Fox op 5 minuten rijden van onze locatie. Alle overige activiteiten vinden plaats op ons terrein waar we zowel binnen als buiten mogelijkheden hebben. 

Gevarieerd programma
Mensen zijn verschillend en dat is leuk! Een programma dat speciaal is afgestemd op de gasten is één van de uitdagingen die wij graag op ons nemen. Voor de invulling van de activiteiten betekent dit vaak dat we zorgen voor een juiste mix van stoere, uitdagende, gezellige en creatieve activiteiten waar zowel de denkers als doeners hun uitdaging in kunnen vinden. Heb je zelf ook leuke ideen? Laat het ons weten zodat we samen tot een mooie invulling kunnen komen. 

Feestavond bij Club Fox
Na een dag met leuke activiteiten mag een spetterende feestavond niet op het programma ontbreken. In samenwerking met Club Fox in Stadskanaal bieden wij de mogelijkheid voor een unieke feestavond die je niet snel gaat vergeten. Fox beschikt over drie verschillende feestzalen met elk zijn eigen sfeer en karakter. In overleg bekijken we graag welke zaal het beste past. Bekijk hier de verschillende feestzalen van de Fox

Catering op maat
Wij beseffen als geen ander dat een geslaagd bedrijfsuitje valt of staat met de juiste invulling van de catering. Onze standaard maaltijden vormen de basis waaruit we verder kunnen bouwen. Een uitdaging gaan wij daarbij nooit uit de weg. Heb je specifieke wensen met bijvoorbeeld live cooking of een foodtruckfestival? Geef je wensen door en laat je verrassen door onze creativiteit. 

Elke groep zijn eigen wensen
Wij gaan de uitdaging graag aan om op basis van jouw wensen een passend arrangement samen te stellen. Een belangrijk vraag die we hierbij stellen is wat het doel van uitje precies zal zijn. Is het bedoeld als een ludiek afdelingsuitje om de andere mensen van de afdeling beter te leren kennen? Of zit er ook een serieuze kant aan het bedrijfsuitje, in de vorm van een teambuilding activiteit of bedrijfspresentatie? Op basis van de antwoorden op deze vragen maken wij graag een passend voorstel op maat. 

Standaard arrangementen = een mooi vertrekpunt
Op basis van onze ervaringen hebben we onderstaand een aantal arrangementen uitgewerkt. Deze arrangementen dienen als voorbeelden en zijn in overleg helemaal aan te passen naar jouw wensen. Vermeld je wensen in het aanvraagformulier en ontvang een vrijblijvend voorstel op maat.