Zwembad (tijdelijk gesloten)

Zwembad (tijdelijk gesloten)

Vanwege de verbouwing is ons zwembad tijdelijk gesloten. Ons zwembad was wel toe aan vernieuwing en wordt nu helemaal aangepast aan jouw wensen als zwemmer. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een nieuw, ​gemoderniseerd bad! 22 oktober hopen we het bad weer beschikbaar te kunnen stellen, we hopen je dan weer te verwelkomen. Je bent alvast van harte uitgenodigd om bij ons een sprong in het diepe te wagen en je te laten verrassen in het door ons gemoderniseerde zwembad.


Nieuw bad inclusief:
  • Lange glijbaan
  • Peuterbadjes
  • Bubbelbad 
  • Zwemmersbar
Ontspanning

Zwemmen is goed voor ontspanning, dit geldt voor volwassenen, jeugd en kinderen! Vooral bij slecht weer biedt het zwembad een perfecte uitkomst voor onze parkgasten. Kinderen kunnen zich uren vermaken in de peuterbadjes, in de glijbaan en met verschillende attributen in het wedstrijdbad. Als ouder kun je even alles vergeten en heerlijk bijkomen in het warme bubbelbad. 

Baantjes zwemmen

Voor de sportieve parkgasten is er ook gelegenheid om baantjes te zwemmen. Dit is een leuke en gezonde manier om al je spieren te gebruiken en aan je conditie te werken. Voor het banenzwemmen kun je (vanaf oktober) terecht in het wedstrijdbad.