Teamkamp

Teamkamp

Teambuilding en gezelligheid zijn de hoofdingrediënten van de Teamkamp. In een aantal uitdagende opdrachten moet je als groep zo goed mogelijk samenwerken om de tegenstanders te verslaan. Creativiteit, handigheid, coaching, enthousiasme en samenwerking is nodig om dit spel te winnen. Daarom is het bij uitstek geschikt als teambuildingsactiviteit voor bedrijfsweekenden en introductiekampen. 

Wat zijn de mogelijkheden?
  • Zes-, acht- of tienkamp
  • Volledig of deels begeleid (groep levert aantal begeleiders)
  • Verschillende teambuildingsopdrachten en activiteiten
  • Mogelijk vanaf €9,50 p.p.
Funbuilding = teambuilding
Door de leuke activiteiten die je als team uitvoert krijg je een band met de groep. Je leert elkaar kennen in een andere setting en door het competitie element krijg je gezond fanatisme. Samen plezier maken en samen succes boeken is de sleutel tot een hecht team. Door het funbuilding programma krijg je dit voor elkaar. 

Zes-, acht- of tienkamp
We bieden het teamkamp aan met zes, acht of tien verschillende activiteiten. Daardoor is het programma voor zowel kleine als grote groepen geschikt. Meestal verdelen we de groep in teams van acht personen. De teams strijden per post tegen elkaar om de opdracht zo goed mogelijk uit te voeren. Elke keer kom je weer tegen een nieuw team te staan en bij een andere activiteit. Het team dat de meeste punten haalt wint uiteindelijk de Teamkamp. 

In- en outdoor mogelijkheden
Dit activiteitenprogramma kan zowel indoor- als outdoor worden aangeboden. In verband met andere reserveringen is het wel belangrijk dat een indoor programma tijdig wordt gereserveerd. 

Volledig of deels begeleid
We hebben enthousiaste begeleiders die de regels van deze bijzondere sporten uit hun hoofd kennen. Daardoor krijg je de beste ervaring bij een volledig begeleid arrangement. Het is ook mogelijk om een deel van de begeleiding zelf op te pakken waardoor we het arrangement extra voordelig kunnen aanbieden. Voor schoolkampen is dit een veelgekozen optie. 

Diverse mogelijkheden voor elk budget
Het Teamkamp is voor elk budget een geschikte optie. Voor introductiekampen, familieweekenden en bedrijfsweekenden is het daarom een populaire keuze. De kosten varieren van €9,50 p.p. voor een deels begeleid programma tot €25,00 voor een volledig verzorgd tienkamp programma. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden maken we graag een vrijblijvend voorstel.