Special Sport Tournament

Special Sport Tournament

Natuurlijk, voetbal en volleybal zijn leuke sporten en niet voor niets zo populair. Maar voor een groepsweekend of kamp wil je soms wat originelers. Kies dan voor het Special Sport Tournament. Voor dit arrangement hebben we een aantal creatieve teamsporten geselecteerd de je normaal niet zo snel speelt. Denk hierbij aan flingo, lacrosse, gouret en bubbelbal. 

Doordat het onbekende teamspellen zijn is samenwerking extra belangrijk. Daarnaast ben je met je teams iets nieuws aan het leren en schept dit een band. Zo is dit toernooi goed voor de teambuilding en is het extra geschikt voor schoolkampen en bedrijfsweekenden.
Wat zijn de mogelijkheden?
  • Creatief sporttoernooi 
  • Volledig of deels begeleid (groep levert aantal begeleiders)
  • Verschillende teamsporten
  • Mogelijk vanaf €9,50 p.p.
Een creatief sporttoernooi
De sporten die op het programma staan zijn uitdagend en ook vermakelijk. Dit maakt het leuk voor iedereen en dus ook voor de personen die normaal gesproken niet veel met sport hebben. Iedereen begint ongeveer op hetzelfde niveau doordat de sporten nog redelijk onbekend zijn. Tijdens het Special Sport Tournament wordt fanatiek gesport, maar ook zeker gelachen. Een ding is zeker, dit sporttoernooi vergeet je niet snel.

Competitie 
In een even aantal groepen gaan de teams met elkaar de strijd aan. Na elke ronde ga je naar een nieuwe sport en kom je tegenover een nieuw team te staan. Het team dat na alle rondes de meeste punten heeft behaald wint het toernooi. 

In- en outdoor mogelijkheden
Dit activiteitenprogramma kan zowel indoor- als outdoor worden aangeboden. In verband met andere reserveringen is het wel belangrijk dat een indoor programma tijdig wordt gereserveerd. 

Volledig of deels begeleid
We hebben enthousiaste begeleiders die de regels van deze bijzondere sporten uit hun hoofd kennen. Daardoor krijg je de beste ervaring bij een volledig begeleid arrangement. Het is ook mogelijk om een deel van de begeleiding zelf op te pakken waardoor we het arrangement extra voordelig kunnen aanbieden. Voor schoolkampen is dit een veelgekozen optie. 

Diverse mogelijkheden voor elk budget
Het Special Sport Tournament is voor elk budget een goede keuze. De kosten varieren van €9,50 p.p. voor een deels begeleid programma tot €25,00 voor een volledig verzorgd sporttoernooi van 5 uur. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden maken we graag een vrijblijvend voorstel.