Leuke uitstapjes

Leuke uitstapjes

De groepslocatie ligt rustig gelegen. Toch zijn er veel activiteiten te doen in de regio. De absolute highlight voor veel groepen is een bezoek aan Wildlands Emmen (voorheen dierenpark Emmen) Ook de stad Groningen en het hunnebedmuseum in Borger zijn populair bij onze gasten. Bekijk hieronder een aantal van de mogelijkheden:

Wat zijn de mogelijkheden?
Wildlands Adventure Zoo
Het in 2016 geopende dierenpark is uniek in zijn soort. In drie verschillende zones ga je op ontdekkingstocht en voelt een bezoek al snel aan als een echte expeditie. Oja, sinds kort heeft Wildlands ook een vette achtbaan geopend. Je komt er niet alleen voor de dieren, maar ook voor de beleving. 

Attractiepark Drouwenerzand
Vlakbij Pagedal ligt attractiepark Drouwenerzand. Dit park is voor oudere groepen niet zo interessant meer maar voor families en schoolkampen is dit een supergoede optie. De attracties zijn gaaf, de prijs ligt niet zo hoog en eten en drinken is onbeperkt en helemaal gratis. 

Boomkroonpad
Prachtig van de natuur in Drenthe genieten kan bij het Boomkroonpad. Dit pad ligt hoog in de bomen en is ook voor kinderen een hele gave belevenis. DBij dit pad is ook een informatiecentrum waarin je alles te weten komt van het wildleven in Nederland. 

TT-circuit Assen
Het circuit van de wereldberoemde TT Assen is superleuk om te bezoeken. Regelmatig vinden er stoere evenementen plaats en is er volop activiteit. Kijk daarom eens op de website van de TT om te zien of er tijdens jouw verblijf toevallig een evenement is. 

De stad Groningen
Groningen is een van de oudste steden van Nederland en het is daarnaast al eens uitgeroepen tot beste binnenstad van Europa. Een bezoek aan de stad is dan ook echt de moeite waard. Naast de vele leuke winkels en straten vind je ook het Groninger museum en het Stripmuseum. Een andere highlight is de martinitoren. Vanuit deze kerktoren overzie je de hele stad en geniet je van het uitzicht.