Beach Challenge

Beach Challenge

Direct naast het terrein van Pagedal ligt het recreatiemeertje de 'Pageplas'. Aan de rand van het meertje ligt een uitgestrekt mooi strand waar het Beach Challenge programma plaats vindt. Stel je eigen programma samen met stoere wateractiviteiten en fungames. Een indeale activiteit voor onder andere introductiekampen en schoolkampen.

Wat zijn de mogelijkheden?
  • Leuke strand- en wateractiviteiten
  • Volledig of deels begeleid (groep levert aantal begeleiders)
  • Stel je eigen programma samen 
  • Mogelijk vanaf €12,50 p.p.
Sportieve beach activiteiten
De Beach Challenge is de ideale activiteit tijdens mooie zomerdagen. Rond en op het water ga je onder andere vlotvaren, kano├źn, flingo spelen, katapult bouwen en wereldbal spelen. Samenwerking speelt bij deze activiteiten een grote rol en daarom zijn het uitstekende teambuilding opdrachten. 

Competitie 
In groepen van 8 personen gaan de teams de strijd tegen elkaar aan. Door een doorwisselprogramma staat de teams elke nieuwe ronde tegen een nieuwe tegenstander bij een andere activiteit. Het team dat de meeste activiteiten wilt is uiteindelijk de winnaar van de beach challenge. De beach challenge vindt plaats bij een mooi meer met een groot strand. Daardoor krijg je bij de passende opdrachten echt een beach beleving. Onze enthousiaste instructeurs doen er alles aan om de groepen een onvergetelijke dag te bezorgen. 

Slecht weer alternarief
Bij buitenactiviteiten ben je voor een deel afhankelijk van het weer die dag. Omdat we willen dat onze gasten ongeacht het weer een topverblijf hebben bieden we een slecht weer alternatief. Tot 24 uur van te voren is het mogelijk om de Beach Challenge te wijzigen in een alternatief indoor programma in onze sporthal. Maar let op: dit kan alleen als onze indoor faciliteiten dan nog beschikbaar zijn. Wil je 100 procent zeker zijn van een alternatief indoor programma, dan zul je dit moeten reserveren vooraf. 

Volledig of deels begeleid
Meestal begeleidt ons enthousiaste en ervaren personeel alle verschillende beach activiteiten en hoeft de groep alleen maar te genieten. Wil je echter in verband met kostenbesparing bijdragen aan de begeleiding dan is dit ook mogelijk. Dit kan niet bij alle onderdelen, maar voor een aantal posten is dit wel mogelijk. Zo hoeven wij minder begeleiding in te zetten waardoor het arrangement wat goedkoper wordt.

Een investering in de groep
De Beach Challenge is een investering in de groep. Door de stoere activiteiten en het plezier dat je samen hebt versterkt de band en leert iedereen om samen te werken. De kosten varieren van €12,50 p.p. voor een 2,5 uur durend deels begeleid programma tot €30,00 p.p. voor een volledig verzorgd activiteitenprogramma van 4 uur. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden maken we graag een vrijblijvend voorstel.