Adventure programma

Adventure programma

Aan de rand van het vakantiepark ligt Pagedal Adventure Park. Dit mooie glooiende landschap is het activiteitenhart van Pagedal. Afhankelijk van het aantal personen en de gewenste duur van het programma kan je hier een programma samenstellen met activiteiten zoals outdoor lasergame, tokkelen, kratklimmen, bubbelbal en nog veel meer. Het adventure programma is geschikt voor kleine groepen vanaf 8 personen maar ook voor groepen tot 200 personen. 

Wat zijn de mogelijkheden?
  • Uitdagend & Gevarieerd activiteitenprogramma
  • Volledig of deels begeleid (groep levert aantal begeleiders)
  • Stel je eigen programma samen 
  • Mogelijk vanaf €7,50 p.p.
Uitdagend en gevarieerde activiteiten
Lasergamen, kratklimmen, tokkelen, survivallen, boogschieten, katapult bouwen.... Het is allemaal mogelijk bij het adventure programma. De uitdagende en spannende activititeiten zijn bijzonder geschikt voor teambuilding en door een goede samenwerking haal je de beste prestaties. Daarom is het programma ideaal voor introductiekampen, schoolkampen, bedrijfsweekenden en familieweekenden. Door samen actief bezig te zijn versterkt de band en leer je om samen te werken. 

Competitie 
In ons standaard adventure programma worden de deelnemers verdeeld in een even aantal groepen. Vervolgens gaan deze groepen tegen elkaar de activiteiten doen. Twee groepen gaan bijvoorbeeld lasergamen en twee andere groepen kratklimmen. Er zijn verschillende rondes en na elke ronde wordt er doorgewisseld. De groep die uiteindelijk de meeste activiteiten heeft gewonnen is de winnaar. 

Slecht weer alternarief
Bij buitenactiviteiten ben je voor een deel afhankelijk van het weer die dag. Omdat we willen dat onze gasten ongeacht het weer een topverblijf hebben bieden we een slecht weer alternatief. Tot 24 uur van te voren is het mogelijk om het activiteitenprogramma te wijzigen in een alternatief indoor programma in onze sporthal. Maar let op: dit kan alleen als onze indoor faciliteiten dan nog beschikbaar zijn. Wil je 100 procent zeker zijn van een alternatief indoor programma, dan zul je dit moeten reserveren vooraf. 

Unieke beleving
Het Adventure Park is een redelijk compact terrein waar tijdens arrangementen volop beleving is. In het midden van het park staat de Adventure Boshut waar iedereen zich verzameld na elk onderdeel. Daar staat ook de catering, tafels en banken. Het sfeervolle terrein zorgt voor een gezellige en unieke beleving. 

Volledig of deels begeleid
Meestal begeleidt ons enthousiaste en ervaren personeel alle verschillende adventure onderdelen en hoeft de groep alleen maar te genieten. Wil je echter in verband met kostenbesparing bijdragen aan de begeleiding dan is dit ook mogelijk. Dit kan niet bij alle onderdelen, maar voor een aantal posten is dit wel mogelijk. 

Een investering in de groep
Een adventure programma is een investering in de groep. Door de teambuilding activiteiten versterkt de band en leert iedereen om samen te werken. De kosten varieren van €7,50 p.p. voor een losse activiteit tot €30,00 p.p. voor een volledig verzorgd activiteitenprogramma van 5 uur. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden maken we graag een vrijblijvend voorstel.