Een groepsverblijf met gevarieerde activiteiten? Dat kan!

Ben je naast overnachting ook op zoek naar leuke en gavarieerde activiteiten? Dan ben je op Pagedal op het juiste adres. Naast stoere activiteitenprogramma's in ons eigen Adventure Park en op het strandje van de Pageplas kunnen we ook culturele uitstapjes naar bezienswaardigheden in de omgeving verzorgen. 
 

 • Adventure programma
  Outdoor activiteiten
  Bekijk activiteit

  Adventure programma

  Pagedal beschikt over een eigen Adventure Park met meer dan 50 verschillende activitieiten. Niets voor niets wordt Pagedal Adventure Park ook wel de Ardennen van Noord-Nederland genoemd. Stel je eigen programma samen met outdoor lasergame, tokkelen, survivallen en nog veel meer. 
 • Beach Challenge
  Beach activiteiten
  Bekijk activiteit

  Beach Challenge

  Direct naast het terrein van Pagedal ligt het recreatiemeertje de 'Pageplas'. Aan de rand van het meertje ligt een uitgestrekt mooi strand waar het Beach Challenge programma plaats vindt. Stel je eigen programma samen met stoere wateractiviteiten en fungames. 

 • Culturele activiteiten
  Culturele uitstapjes
  Bekijk activiteit

  Culturele activiteiten

  De omgeving van Pagedal telt een rijk aanbod voor uitstapjes en excursies binnen het thema cultuur en geschiedenis. Ga terug in de tijd van de middeleeuwen en breng een bezoek aan vestigingsstad Bourtange of breng een bezoek aan het voormalig kampterrein Westerbork. 
 • Leuke uitstapjes
  In de omgeving
  Bekijk activiteit

  Leuke uitstapjes

  Kom je naar Pagedal dan mag een bezoek aan Wildlands Emmen (voorheen dierenpark Emmen) of het Boomkroonpad eigenlijk niet ontbreken. Ook een bezoek aan de Martinitoren in Groningen of het hunnebedmuseum in Borger staan veelal hoog genoteerd op de lijst. Bekijk nog meer bezienswaardigheden. 

 • Special Sport Tournament
  Creatieve teamsporten
  Bekijk activiteit

  Special Sport Tournament

  Het Special Sport Tournament bestaat uit een uitdagend sporttoernooi met creatieve teamsporten. Het toernooi kan naar eigen smaak worden samengesteld met activiteiten zoals flingo, lacrosse en bubbelbal. Naast de sportieve inspanning werken de onbekende sporten vaak ook erg goed op de lachspieren. 
 • Teamkamp
  Funbuilding
  Bekijk activiteit

  Teamkamp

  Ben jij op zoek naar een leuk funbuildingsprogramma waar de nadruk ligt op teambuilding en gezelligheid? Met het teamkamp programma gaan de deelnemers verdeeld in groepjes van circa 8 personen de strijd tegen elkaar aan met verschillende teamgames. Goed samenwerken is daarbij de enige sleutel tot succes. 

 • Zwembad

  Het nieuwe zwembad is open! Kom gezellig met je familie of vriendinnetjes zwemmen in het vernieuwde zwembad van Pagedal. Doe een wedstrijd op de wipe-outbaan of ga lekker chillen in het warmwaterbad. Kleine kinderen zonder zwemdiploma kunnen heerlijk spelen in het peuterbad of samen met hun ouders van de familieglijbaan. 
 • Huur sporthal
  Indoor sporten
  Bekijk activiteit

  Huur sporthal

  Wil je tijdens je verblijf op Pagedal ook graag gebruik maken van een sporthal? Dat kan! Het hoofdgebouw van Pagedal, het Pagecentrum beschikt over een grote sporthal met een oppervlakte van 1.700 m2. Voor een tarief van €65,00 per uur kan hier bij beschikbaarheid gebruik worden gemaakt.