Vrij Zijn Zomerweek

Vrij Zijn Zomerweek

Sinds augustus 2010 vindt ieder jaar rond de eerste week van augustus de Vrij Zijn Zomerconferentie op Pagedal plaats.

 

De groep:
  • 2100 bezoekers
  • Gezinnen en jongeren
  • Overnachting op vakantiepark
  • Extra campingterrein aan achterzijde park

Familieconferentie

Een familieconferentie kan je de Vrij Zijn Zomerweek terecht noemen. Meer dan 500 gezinnen verblijven in deze week op Pagedal in een bungalow of op de camping. Speciaal voor deze conferentie, die voorheen bekend was onder de naam 'Herstelweek' maakt Pagedal gebruik van een extra campingterrein aan de achterzijde van het vakantiepark. Op dit terrein is plaats voor circa 300 campingplekken waardoor ruim 1.800 van de 2.100 bezoekers ook op Pagedal kan blijven overnachten.

Verschillende leeftijden

Tijdens de Vrij Zijn conferentie is er voor elke leeftijdscategorie een eigen programma. De volwassenen maken hiervoor gebruik van conferentiezaal 1, terwijl er voor de kinderen, tieners en jeugd een eigen tent is geplaatst. Voor de allerkleinste deelnemers is een ruimte in de vergaderzalen ingericht waar er heerlijk gespeeld kan worden.

 Activiteiten

Naast de diensten en bijeenkomsten worden er tijdens de Vrij Zijn week ook leuke activiteiten georganiseerd. De kinderen maken uiteraard veel gebruik van het zwembad en de verschillende speelplaatsen, en voor de tieners en jeugd worden er  leuke activiteiten georganiseerd. Door de combinatie van faciliteiten zoals de conferentiezalen, het vakantiepark, het campingterrein en het evenemententerrein (voor het plaatsen van tenten) faciliteert Pagedal deze conferentie jaarlijks, met ieder jaar weer veel enthousiaste reacties van deelnemers. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de Vrij Zijn Zomerweek op www.vrijzijn.nl