HGJB Kerstconferentie

HGJB Kerstconferentie

De HGJB kerstconferentie is een jeugdconferentie georganiseerd door de Hervormd Gereformeerde Jongeren Bond. Het vindt rond de kerstdagen plaats en trekt jaarlijks circa 800 jongeren naar Pagedal voor een programma met bijeenkomsten, workshops, leuke activiteiten en veel gezelligheid.

De groep:
  • Circa 800 personen
  • Jongeren
  • Gezamenlijke maaltijden in centrumgebouw
  • Eigen evenementenbalie achterzijde centrum

Zalen

Voor de samenkomsten wordt er tijdens de conferentie gebruik gemaakt van conferentiezaal 2. Deze zaal wordt ingericht met een theateropstelling voor ruim 800 personen. Het voordeel van het gebruik van zaal 2 is dat de HGJB over een eigen evenementenbalie beschikking heeft waar alle deelnemers terecht kunnen voor vragen en het inschrijven voor de verschillende activiteiten.

Catering

De catering wordt aangeboden in conferentiezaal 1, welke speciaal voor deze gelegenheid is omgebouwd tot tijdelijk restaurant. Met gezellige zitplekken, een kleine boekentafel en een passende aankleding is dit voor veel deelnemers dé plek om zich even heerlijk te ontspannen.

Activiteiten

Het programma van de kerstconferentie bestaat naast de samenkomsten en workshop ook uit een bonte avond en diverse activiteiten waar de deelnemers zich voor kunnen inschrijven. Zo wordt er tijdens de conferentie de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van het zwembad en wordt er op verschillende momenten lasergame by night aangeboden. 

Terugblikvideo


Meer informatie​

Kijk voor meer informatie over de HGJB kerstconferentie op www.hgjb.nl