Vakantiepark

Vakantiepark

Direct naast de conferentiezaal vind je ons ruim opgezette vakantiepark met een afwisselend aanbod van bungalows en appartementen. Dit park is voorzien van alle gemakken, het is gezellig opgezet en is groot genoeg zodat iedereen tijdens de conferentie op dezelfde locatie kan overnachten.
 

In het kort:
  • 3 type bungalows
  • Capaciteit van 850 bedden
  • Optie voor extra capaciteit
  • Verzorgde catering mogelijk

Comfortabel verblijf

De conferentiebezoekers comfortabel laten overnachten, dat is onze wens! Eén van de mogelijkheden die we hiervoor bieden is het overnachten op ons vakantiepark. Ideaal voor conferentiebezoekers die graag het comfort en de gezelligheid van een eigen huis niet willen missen.

Accommodaties

Het bungalowpark beschikt over drie verschillende type accommodaties. Alle accommodaties zijn standaard voorzien van een sfeervolle inrichting met een compleet ingerichte keuken, een badkamer met douche en slaapkamers. De bedden zijn al voorzien van dekbedden.

Capaciteit

De totale overnachtingscapaciteit van ons bungalowpark bedraagt 850 bedden. In overleg is het ook mogelijk om extra capaciteit te creëren door gebruik te maken van de groepsaccommodatie en het campingterrein.

Catering

Bij evenementen waarbij de gasten op het park verblijven biedt Pagedal twee mogelijkheden voor de catering. De eerste mogelijkheid is self-service, dit betekent dat alle deelnemers zelf hun eten bereiden in de keuken van de bungalow of het appartement. Een tweede mogelijkheid is full-service, hierbij laat je de catering door Pagedal verzorgen.

Sport & Ontspanning

Conferentiebezoekers die overnachten op het vakantiepark kunnen kosteloos gebruik maken van het zwembad op Pagedal. Ook beschikt het vakantiepark over diverse speelplaatsen voor kinderen. Voor de jeugd is er een sportkooi en beachvolleybalveld.

Eigen tv-kanaal

Een extra service die Pagedal biedt is het uitzenden van de beelden die in de zaal worden gemaakt. Zo kan je tijdens een bijeenkomst in je bungalow blijven zonder dat je iets hoeft te missen!

Factsheet vakantiepark

Download hier de factsheet van het bungalowpark met informatie over de verschillende type bungalows en appartementen.

Vrijblijvend voorstel

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een conferentie op Pagedal? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat.