Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Groepsaccomodatie 'De Pageborg' bevindt zich op loopafstand van de conferentiezaal, en biedt plaats aan 50 tot 150 personen. Het voorziet in alle behoeften voor een ontspannen verblijf. De Pageborg kan helemaal zelfstandig worden gebruikt, of dienen als één van de onderkomens tijdens grotere evenementen.
 

Belangrijkste getallen:
  • 18 vierpersoonskamers
  • 10 zespersoonskamers
  • 16 douches
  • 180 m2 zaal met 150 stoelen
Overige faciliteiten:
  • 2 multifunctionele ruimtes
  • Goed uitgeruste keuken
  • Vuurplaats buiten
  • Grasveld rondom accomodatie

Kamers

De accomodatie beschikt over 28 kamers verdeeld over twee verdiepingen. Hiervan zijn 18 vierpersoonskamers en 10 zespersoonskamers. De vierpersoons kamers zijn voorzien van twee luxe hotelboxsprings en twee bovenbedden. De zespersoons kamers beschikken over drie luxe hotelboxspings en drie bovenbedden.

Douches

Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping bevinden zich vier heren- en vier damesdouches. In totaal beschikt de groepsaccomodatie dus over 16 douches. Het gebruik van de douches is bij de huurprijs inbegrepen. 

Zaal

De Pageborg beschikt over één grote zaal van 180 m2. De zaal kan worden ingericht met de 150 stoelen en 30 tafels die in de accommodatie aanwezig zijn. Audiovisuele voorzieningen zoals een beamer en geluidsinstallatie zijn standaard aanwezig. 

Multifunctionele ruimtes

Op de begane grond van de Pageborg bevindt zich een multifunctionele ruimte die gebruikt wordt voor de opslag van de tafels en stoelen. Op de verdieping bevindt zich een tweede multifunctionele ruimte die wordt gebruikt voor de opslag van 18 opklapbedden. Beide ruimtes zijn prima te gebruiken als kleine zaal. 

Vuurplaats

Aan de zuidzijde van de accommodatie bevindt zich een gezellige vuurplaats. Tegen een kleine vergoeding kan je gebruik maken van de vuurplaats inclusief hout. 

Keuken

De keuken van de Pageborg beschikt over alle gemakken die nodig zijn voor een goede catering. Naast een grote koelkast, diepvries, oven, magnetron en groot gasfornuis beschikt de keuken ook over een professionele vaatwasser en koffiemachine. 

Grasveld

Direct naast de accomodatie bevindt zich een groot grasveld. Een deel van dit veld is exclusief voor groepen die gebruik maken van de Pageborg.

Contact

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van de Pageborg voor uw verblijf? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat.