Aparthotel

Aparthotel

Een goede start van een drukke dag is uitgerust wakker worden in een heerlijk bed. Het programma van een conferentie kan soms hectisch zijn, en sommige mensen hebben er behoefte aan om  aan het eind van de dag even tot rust te komen. In ons hotel kom je letterlijk in een gespreid bedje terecht. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien voor een ontspannen verblijf.
 

In het kort:
  • Ruime tweepersoonsappartementen
  • Bedden opgemaakt bij aankomst
  • Eigen badkamer met toilet en douche
  • Handdoekenpakket

Een warm welkom

Bij aankomst word je volledig ontzorgd met een opgemaakt bed. Zo kun je heerlijk ontspannen na een lange reis, met een paar intensieve dagen voor de boeg. De tweepersoonsappartementen geven je de gelegenheid om je 's avonds terug te kunnen trekken na een drukke dag.

{% %}

Goede faciliteiten

Elk appartement is voorzien van een flatscreen televisie, badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook zijn er handdoeken aanwezig om jezelf op te kunnen frissen. De kamers op de begane grond hebben een terras en de kamers op de eerste verdieping een balkon.

Gezamenlijk ontbijt

Deze vorm van overnachting valt uitstekend te combineren met een gezamenlijk ontbijt in één van de restaurants van Pagedal. De mogelijkheden hiervoor zijn divers, schroom dus niet om ons te vragen naar de mogelijkheden.