Themaweekend

Themaweekend

Een conferentie of weekend met een eigen thema. Geheel in stijl binnen de wensen en mogelijkheden van je budget. Een verblijf op Pagedal gekoppeld aan een specifiek thema, dat is het idee. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kerstfeest, huwelijksweekend, seniorenweekend of bootcamp?
 

Wij denken graag mee met:
  • Invulling programma
  • Aankleding zaal
  • Catering
  • Overnachting

De mogelijkheden

Beleving is het sleutelwoord voor een geslaagd themaweekend. Binnen de kaders van je thema denken we graag met je mee over de invulling van bijvoorbeeld de aankleding, de catering en het programma. Een stijlvol aangeklede zaal, een goed uitgedacht programma en een bijbehorende catering zijn erg belangrijk om op de juiste manier invulling te geven aan het thema.

Overnachting

Voor de overnachting kan gebruik worden gemaakt van de bungalows op ons vakantiepark. Afhankelijk van de beschikbaarheid proberen wij de complete groep bij elkaar in de buurt in te delen, zodat je ook 's avonds elkaar ziet, wat het saamhorigheidsgevoel versterkt. In deze bungalows is het mogelijk om zelf maaltijden te bereiden, maar er kan ook worden gekozen voor een geheel verzorgde catering in een gezamenlijke ruimte.

Onze ervaring

De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring mogen opdoen met het organiseren van conferenties of weekenden binnen een specifiek thema. Wij brengen onze ervaring graag op je over, zodat je themaweekend een onvergetelijke belevenis wordt voor alle deelnemers!

Flyer

Download hier onze flyer voor themaweekenden.

Vrijblijvend voorstel

Geinteresseerd in de kosten voor een themaweekend? Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat.