Jeugdweekend

Jeugdweekend

Comfortabel overnachten en uitgebreide mogelijkheden voor een stoer en afwisselend activiteitenprogramma, en 's avonds een gezellige avond in een gemeenschappelijke ruimte. Een jeugdweekend op Pagedal staat voor gezelligheid, leuke activiteiten en comfortabel overnachten. Dit is mogelijk met overnachting in onze bungalows en het gebruik van één van onze zalen, of in de groepsaccomodatie.
 

In het kort:
  • Afwisselend activiteitenprogramma
  • Comfortabele overnachting
  • Maaltijdservice
  • Vraag naar de mogelijkheden

De mogelijkheden

Een geslaagd jeugdweekend valt of staat met een goed gevuld en gevarieerd activiteitenprogramma. Wij beseffen dit als geen ander en gaan graag met jou in overleg voor de juiste invulling van het programma. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Lekker zwemmen, een spannend nachtspel of dropping, lasergame by night, wij helpen je graag.

Catering

Wanneer je voor een jeugdweekend gebruik maakt van onze groepsaccommodatie de Pageborg bieden we de mogelijkheid voor een verzorgde catering op basis van maaltijdservice. Dit betekent dat Pagedal alle maaltijden voorbereid in eigen keuken en op de vooraf afgesproken tijdstippen in de keuken van de Pageborg bezorgt. Een ideale oplossing voor groepen die geen gedoe willen hebben met de catering maar ook niet de hoofdprijs willen betalen. Bij overnachting in de bungalows is het goed om te weten dat alle bungalows van een goed uitgeruste keuken zijn voorzien.

Flyer

Download hier onze flyer voor jeugdweekenden.

Vrijblijvend voorstel

Geinteresseerd in de kosten voor een jeugdweekend? Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat.