Gemeenteweekend

Gemeenteweekend

Het nuttige gecombineerd met het aangename! Een weekendje weg met de gezinnen van je kerk of gemeente is niet alleen ontspannend maar ook erg verbindend. De afgelopen jaren hebben wij meerdere gemeenteweekenden mogen arrangeren voor kerken en gemeentes. De combinatie van vakantie, leuke activiteiten en diensten is voor jong en oud een groot succes.
 

In het kort:
  • Overnachting op vakantiepark
  • Veel activiteiten, sport & ontspanning
  • Verzorgde catering indien gewenst
  • Afstemming programma in overleg

De mogelijkheden

De opzet van een gemeenteweekend bestaat uit een verblijf op Pagedal gecombineerd met diensten, leuke activiteiten en veel sport & ontspanning. Hierbij is behoefte voor één of meerdere zalen. Wij hebben hiervoor flexibele mogelijkheden, en denken graag mee voor een passende oplossing.

Overnachting en maaltijden

Voor het overnachten kunnen wij per gezin een eigen bungalow of appartement op ons vakantiepark aanbieden. In deze wooneenheden is het mogelijk om zelf maaltijden te bereiden. Maar afhankelijk van de grootte van de groep zijn er ook mogelijkheden voor een geheel verzorgde catering in een gemeenschappelijke ruimte in het centrumgebouw. De exacte invulling van het gemeenteweekend stemmen we graag in overleg met jou verder af. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Flyer

Download hier onze flyer voor gemeenteweekenden. 

Vrijblijvend voorstel

Geinteresseerd in de kosten voor een gemeenteweekend? Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat.