Conferentie

Conferentie

Dankzij onze unieke combinatie van faciliteiten zijn wij in staat om full service conferenties aan te bieden voor kleine en grote groepen inclusief catering, overnachting en activiteiten. De afgelopen jaren hebben wij naast grote conferenties als de Vrij Zijn Zomerweek, HGJB kerstconferentie en KCV Celebrate ook steeds meer kleinere conferenties mogen verwelkomen op Pagedal.
 

De mogelijkheden:
  • Uitgebreide zaalfaciliteiten
  • Voldoende overnachtingsmogelijkheid
  • Verzorgde catering indien gewenst
  • Ruimte voor sport & ontspanning

De mogelijkheden

Voor zowel grote als kleine conferenties biedt Pagedal verschillende mogelijkheden. Naast onze uitgebreide zaalfaciliteiten bieden we overnachting, catering en veel mogelijkheden voor sport & ontspanning. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Wij helpen je graag met de invulling van het programma zodat je gasten maximaal kunnen genieten van de mogelijkheden die wij te bieden hebben. 

Overnachting en maaltijden

Voor de overnachting kan gebruik worden gemaakt van de bungalows en appartementen op ons vakantiepark. Eventueel kan het campingterrein worden ingezet. Afhankelijk van de beschikbaarheid proberen wij de complete groep bij elkaar in de buurt in te delen, zodat je elkaar vaker ziet ziet, wat het saamhorigheidsgevoel versterkt. In de bungalows en appartementen is het mogelijk om zelf maaltijden te bereiden, maar er kan ook worden gekozen voor een geheel verzorgde catering in een gezamenlijke eetzaal.

Flyer

Download hier onze flyer voor conferenties.

Vrijblijvend voorstel

Geinteresseerd in de kosten voor een conferentie? Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat.