Vergader- en congreszalen

Zalen

Onze zalen zijn multifunctioneel inzetbaar en te gebruiken voor uiteenlopende activiteiten en bijeenkomsten, van klein tot heel groot. In het centrumgebouw van Pagedal, het Pagecentrum, bevinden zich zeven zalen van verschillend formaat. Afhankelijk van de groepsgrootte kijken wij graag welke zaalfaciliteiten het beste voor je conferentie geschikt zijn.

In het kort:
  • 2 conferentiezalen van 1700 en 2300 m2
  • 5 vergaderzalen
  • Inrichting met tapijttegels, stoelen, tafels
  • Podium met licht en geluid

Conferentiezalen

In het Pagecentrum bevinden zich twee grote conferentiezalen van 2.300 en 1.700 m2. Tussen beide zalen bevindt zich een zakwand waardoor het mogelijk is om de zalen als één grote ruimte te gebruiken. Afhankelijk van je wensen richten wij de zalen in met tapijttegels, stoelen, tafels, een podium en eventueel licht en geluid.

Vergaderzalen

De vergaderzalen in het Pagecentrum bestaan uit vijf ruimtes met verschuifbare tussenwanden. De bovenzalen zijn hierdoor te gebruiken als vijf losse zalen of één grote ruimte. 

Pageborg

In onze groepsaccommodatie de Pageborg bevindt zich een moderne zaal van 185 m2. De zaal beschikt over een eigen foyer met gashaard. In de zaal is standaard een beamer en geluidsinstallatie aanwezig. 

Overige mogelijkheden

Naast onze standaard zalen en ruimtes zetten wij in sommige gevallen ook onze squashbanen en zijruimte van onze bar/restaurant de Pagerie in voor het creëren van extra workshopruimtes. 

Factsheet

Download hier onze factsheet met een overzicht van de oppervlakte en capaciteit per zaal. 

Vrijblijvend voorstel

Benieuwd welke zalen het meest geschikt zijn voor jouw conferentie? Wij adviseren je graag. Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat.