Evenemententerrein

Evenemententerrein

Het evenemententerrein direct naast het Pagecentrum biedt jou als organisator ongekend veel mogelijkheden voor jouw conferentie. Dit terrein kan voor diverse doeleinden gebruikt worden zoals het plaatsen van tenten, het organiseren van een volleybalternooi of als centrale locatie voor een gezellige familiemiddag. 

In het kort:
  • Evenementenveld van 1250 m2
  • Gelegen direct naast het Pagecentrum
  • Stroomaansluitingen beschikbaar
  • Ideaal voor vollebaltoernooi of barbecue

Mogelijkheden

De totale oppervlakte van het evenemententerrein is 1.250 m2, met in het midden van het terrein een geasfalteerd looppad. Het evenemententerrein beschikt over 3 stroomkasten met twee normale 230V-aansluitingen en een krachtstroomaansluiting. Wanneer je als organisatie op zoek bent naar nog meer ruimte voor je activiteiten is dat mogelijk met de recreatiezone of het grasveld bij onze groepsaccommodatie de Pageborg. Indien beschikbaar lenen deze gebieden zich uitstekend voor bijvoorbeeld een barbecue of activiteitendag.

Vrijblijvend voorstel

Geinteresseerd in de mogelijkheden die het evenemententerrein te bieden heeft voor jullie conferentie? Neem hier contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat.