Adventurepark

Adventure Park

Wil je tijdens de conferentie even iets heel anders doen? Organiseer dan een activiteitendag in het Adventure Park! Hier zijn oneindig veel mogelijkheden voor een ontspannen dag met de hele groep, of een gedeelte daarvan. Denk hierbij aan survival, outdoor lasergame of bubbelbal. Tijdens de activiteiten krijgen de deelnemers de kans om elkaar beter te leren kennen.

In het kort:
  • Meer dan 50 outdoor en indoor activiteiten
  • Perfect voor teambuilding
  • Combinatie van activiteiten mogelijk
  • Op loopafstand van sportcomplex en bungalows

Activiteiten

De verschillende activiteiten zijn gericht op het bevorderen van het saamhorigheidsgevoel, en de deelnemers kunnen elkaar beter leren kennen. De activiteiten die we aanbieden vormen een competitief programma waarbij de deelnemers in groepjes tegen elkaar strijden. Veel activiteiten zijn zelfs onmogelijk om alleen of in een klein groepje te doen. Iedereen wil graag winnen en wordt fanatiek, maar alleen het team dat het beste samenwerkt gaat er met de winst vandoor. Op deze speelse manier leer je elkaar beter kennen en waarderen.

Contact

Ben je benieuwd naar een activiteit die een leuke, nuttige en samenbindende toevoeging kan zijn aan jouw conferentie? Neem dan contact met ons op.