Bijzondere faciliteiten

Goede faciliteiten zijn onmisbaar voor een geslaagde conferentie of bijeenkomst. Bij ons zul je alles vinden wat je zoekt voor het houden van bijeenkomsten en laat je verrassen door de mogelijkheden voor sport & ontspanning!

 • Vergader- en congreszalen
  Zalen
  Lees meer

  Vergader- en congreszalen

  Onze twee conferentiezalen en vijf vergaderzalen zijn multifunctioneel inzetbaar en te gebruiken voor uiteenlopende activiteiten en bijeenkomsten.

 • Evenemententerrein
  Evenemententerrein
  Lees meer

  Evenemententerrein

  Het evenemententerrein direct naast het centrumgebouw gelegen biedt je als organisator ongekend veel mogelijkheden voor activiteiten tijdens je conferentie.

 • Campingterrein
  Campingterrein
  Lees meer

  Campingterrein

  Ons campingterrein beschikt over 45 kampeerplaatsen. Voor grote conferenties kan in overleg ook gebruik gemaakt van een extra terrein aan de achterzijde van het park.

 • Adventurepark
  Adventure Park
  Lees meer

  Adventurepark

  Dit is dé plek voor een welverdiende afwisseling van je conferentie. Kies voor een gezamenlijke activiteit en versterk het saamhorigheidsgevoel!
 • Zwemmen
  Zwembad 
  Lees meer

  Zwemmen

  Pagedal beschikt over een splinternieuw indoor zwembad met een familieglijbaan, warmwaterbad, spraypark voor de kleine kinderen en een stoere wipe-out baan. 

 • Recreatiezone
  Recreatiezone

  Recreatiezone

  De recreatiezone tussen het vakantiepark en centrumgebouw biedt volop ruimte voor activiteit en ontspanning met o.a. sportkooi en beachvolleybalveld.