Maatwerk

Maatwerk

Geen zin of tijd om alle conferentiebezoekers zelf te laten koken? Wij verzorgen graag de complete catering, ongeacht de grootte van de groep. Een geslaagde conferentie valt of staat met de juiste culinaire invulling. Je kan ervoor kiezen om de catering door de bezoekers zelf te laten doen, maar wij nemen deze zorgen graag voor je uit handen. Als mede-organisator denken wij graag met je mee voor een geschikte oplossing.

Opties:
  • Self-service
  • Full-service
  • Maaltijdservice
  • Voorstel op maat
Ideeën:
  • Food Market
  • Live Cooking
  • Zelf barbecueën
  • Etc.

Self-service

Alle accommodaties op het vakantiepark beschikken over een keuken met keukeninventaris. Deelnemers aan de conferentie hebben hierdoor de mogelijkheid om zelf de catering te verzorgen. Dit betekent wel dat deelnemers in hun eigen accommodatie de maaltijden nuttigen en er geen centrale locatie is waar men gezamenlijk kan eten.

Full-service

We hebben veel ervaring met het verzorgen van de catering bij grote groepen. Sommige conferenties maken gebruik van full-service. Het nuttigen van de maaltijden op één locatie is altijd gezellig, ontspannend en er biedt gelegenheid tot het aanknopen van nieuwe contacten of een weerzien met oude bekenden. We zijn in staat om kleine en grote groepen te voorzien van catering. Bij kleine groepen kan dit direct vanuit onze bar/restaurant 'De Pagerie'. Voor grote groepen richten we hiervoor een tijdelijk restaurant in. Dit is in één van onze zalen. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we ontbijt, lunch en diner en extra's verzorgen of een deel hiervan. Alle maaltijden worden in buffetvorm aangeboden. 

Maaltijdservice

Verblijf je met een groep in onze groepsaccommodatie de Pageborg dan bieden we je nog een derde optie: de maaltijdservice. Met dit cateringconcept bereiden we alle maaltijden. Op de vooraf afgesproken tijdstippen bezorgen we de maaltijden in de keuken van de Pageborg. Je hoeft dan alleen nog maar te zorgen voor het opdienen, afruimen en afwassen.

Vrijblijvend voorstel

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een conferentie inclusief een verzorgde catering? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat.