Maaltijden

Maaltijden

Heb je behoefte aan een partij die het ontbijt, de lunch en/of het diner kan verzorgen? Wij verzorgen voor grote en kleine groepen de catering geheel naar wens, met bediening of in buffetvorm. Wij kunnen meerdere zalen ombouwen tot restaurants met een maximale capaciteit van wel 1000 personen. Ook voor kleinere groepen is een passende eetgelegenheid te vinden waarin de conferentiebezoekers kunnen genieten van hun welverdiende maaltijd.

Mogelijkheden:
  • Maaltijden tot 1000 personen in hal
  • Kleinere zalen voor 20 tot 200 personen
  • Ontbijt-lunch-diner
  • Lunchpakketten

Uitgebreide mogelijkheden

Wij zijn ervaren in het verzorgen van zowel ontbijt, lunch als ook diner. In een zaal die bij jullie groepsgrootte past kunnen gasten genieten van het eten. Je bepaalt zelf hoe luxe en uitgebreid je het ontbijt, lunch of diner wilt hebben. Mocht er een middagprogramma zijn buiten het park, kunnen wij ook de lunchpakketten leveren. Geheel naar behoefte kunnen wij de lunchpakketten in meer of mindere mate luxe en uitgebreid klaarmaken.

Restaurants

Het ruimste restaurant van Pagedal heeft een oppervlakte van 2300 m2. Hier kunnen 1000 personen aan tafels hun maaltijd nuttigen. Het meest gebruikte concept is dat er buffetten klaarstaan en de groep hier het ontbijt, lunch of diner kan ophalen en nuttigen in het restaurant.

Zalen

In het centrumgebouw zijn er een aantal zalen geschikt voor groepen variërend tussen de 20 en 200 personen. In de groepsaccommodatie kan ook een eetzaal gecreëerd worden die plaats biedt aan maximaal 100 personen.

Vrijblijvend voorstel

Interesse om een conferentie op Pagedal te organiseren inclusief catering? Neem contact met ons op en bespreek je wensen.