YouOnlyLiveOnce

YouOnlyLiveOnce

Op zoek naar een grensverleggend vrienden of vrijgezellenuitje? Dan is dit wat je zoekt. Het YouOnlyLiveOnce programma bestaat uit een combinatie van misschien wel de leukste twee activiteiten die we in ons assortiment hebben; Bubbelbal en Archery hit. De spanning van het Archery hit gecombineerd met de lol en het plezier van het Bubbel voetbal. Het YOLO uitje staat voor een stoer en uitdagend vrijgezellenuitje in Groningen en Drenthe.

 

Actief vrijgezellenuitje

Het YOLO arrangement is bij uitstek het uitje voor een geslaagd vrijgezellenfeest of vrijgezellenuitje. Wat is er leuker dan de vrijgezel even te plagen met een vuurpeloton met Archery hit of een harde beuk tijdens het Bubbelbal. Uiteraard is het niet alleen de toekomstige bruid of bruidegom die het zwaar krijgt te verduren. In de periode van mei t/m september wordt het YOLO-arrangement standaard buiten aangeboden. In de periode van oktober t/m april wordt het YOLO-arrangement standaard binnen aangeboden. Alleen in uitzonderlijke gevallen kan hier een uitzondering op worden gemaakt.
Inclusief
  • Programma met Archery hit en Bubbelbal
  • Begeleiding door enthousiaste instructeur(s)
  • Groepsfoto op Facebook (niet verplicht)
Gegevens

Min. 8 personen

Geschikt vanaf 12 jaar

2 uur

vanaf

€22,50 p.p.

Min. 8 personen

Stuur mij een voorstel!

Wat kan je verwachten?

Na ontvangst in het Pagecentrum krijgen alle deelnemers eerst de mogelijkheid om zich om te kleden. Heb je de binnen/indoor versie van dit uitje geboekt dan is het verplicht om indoor schoenen te dragen. Voor de buiten/outdoor versie adviseren wij sportieve kleren die vies mogen worden. Verdeeld in twee groepen van maximaal 8 personen gaan de deelnemers de strijd tegen elkaar aan. Welke groep beschikt over de beste voetbal skills en welke groep over de beste schutters kwaliteiten? Na 2 uur programma wordt de balans opgemaakt.
 

Vrijgezellenuitje Groningen en Drenthe

Ben jij op zoek naar een spannend groeps- of bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Dan is dit precies waar jij naar zoekt! Pagedal Adventure Park ligt op de grens van Groningen en Drenthe in Stadskanaal. Je kan ons vanuit Emmen, Assen en Delfzijl in 30 minuten bereiken en vanuit de stad Groningen sta je met 45 minuten bij ons op de stoep. 

Catering

Het YOLO-programma is zonder catering. Indien gewenst is het wel mogelijk om extra catering bij te boeken zoals drinken tijdens het activiteitenprogramma (frisdrank en water) of gezellig nazitten met bittergarnituur. Uiteraard is het ook mogelijk om dit programma te combineren met een BBQ of een buffet. Vermeld je wensen in het aanvraagformulier.  

 

Kledingadvies

Voor de outdoor variant van het YOLO-programma adviseren wij (oude) sportieve kleren en schoenen die vies mogen worden. In het Pagecentrum zijn diverse kleedkamers met douches aanwezig waar deelnemers zich kunnen omkleden. Voor de indoor variant zijn indoor sportschoenen verplicht en adviseren wij sportieve kleding met lange broek en korte mouw. 


Geinteresseerd?

Overtuigd dat YOLO-programma de juiste invulling is voor jouw vrijgezellenuitje of vrijgezellenfeest? Doe dan een reserveringsaanvraag. Vermeld je extra wensen in het opmerkingenveld in het formulier.