Wie is de ...?

Wie is de ...?

Expeditie Robinson vindt in dit geval niet plaats op een afgelegen eiland maar op de grens van Groningen en Drenthe bij Pagedal Adventure Park. Bij aankomst in het Adventure Park worden de deelnemers hartelijk welkom geheten door een vriendelijke instructeur. Na een korte uitleg start en proramma en kunnen de deelnemers zich verheugen op vijf uitdagende proeven.


Expeditie Robinson groepsuitje

Deze middag strijden jullie tijdens diverse proeven tegen andere teams. Er zijn vijf verschillende proeven, waarbij tijdens iedere proef het uiterste wordt gevraagd van de deelnemers! Het team dat de meest gevarieerde kwaliteiten bezit, maakt het meeste kans om als winnaar uit de bus te komen. 

 

In- of outdoor?

In de periode van mei t/m september wordt het Expeditie Robinson programma standaard buiten in het Adventure Park aangeboden. In de periode van oktober t/m april is het mogelijk om het Expeditie Robinson programma ook als indoor variant te reserveren. Bij de indoor variant van dit gevarieerde groepsuitje worden de activiteiten tokkelen en vuurproef vervangen voor speed memory en bamboestieken. 
Inclusief
Gegevens

Geschikt vanaf 16 jaar

3 uur

vanaf

€22,50 p.p.

Min. 12 personen

Stuur mij een voorstel!
 

Fysiek programma?

Iedereen, ongeacht fysieke gesteldheid of conditie, kan aan dit programma deelnemen. De nadruk bij alle activiteiten ligt op een combinatie van plezier, samenwerken en doelgericht en oplossend denken. Toch is niks van dit alles een garantie op succes; ook het geluk moet aan jullie zijde zijn. 

Gevarieerd groepsuitje

Jullie precisie wordt getest tijdens het tokkelen en het boogschieten. Is inzicht en intelligentie jouw sterkste kant? Excelleer dan met de team IQ-opdrachten of help het geluk een handje bij de ultieme vuurproef. Durf je het aan? Wie weet wordt jij wel de winnaar van dit enerverende programma! 
 

Wat ga je doen?

Het Expeditie Robinson programma bestaat uit een combinatie van de activiteiten Tokkelen, Team IQ-opdracht, knikkerbaan, vuurproef en boogschieten.  Indien gewenst is het mogelijk om extra topactiviteiten zoals Bubbelbal, Archery hit of Basejump in het programma op te nemen in plaats van één van de vijf bestaande activiteiten. De kosten hiervoor zijn €2,50 p.p. per topactiviteit. Voor €5,00 p.p. is het mogelijk om een topactiviteit als extra activiteit aan het programma toe te voegen. Hiermee wordt de duur van het programma ook met 30 minuten verlengd. 

 

Kleine en  grote groepen

Expeditie Robinson is leuk programma voor zowel grote en kleine groepen. Het Adventure Park ligt in Stadskanaal in Groningen en ligt op maar 30 minuten rijden vanaf Emmen of Assen. Vanaf de stad Groningen in het ook maar drie kwartier rijden. Kom je met meer dan 30 personen dan maak je kans op een aantrekkelijke groepskorting. 


Kledingadvies

Voor het dit programma adviseren wij (oude) sportieve kleren en schoenen die vies mogen worden. In het Pagecentrum zijn diverse kleedkamers met douches aanwezig waar deelnemers zich kunnen omkleden. 
 

Catering 

Het Expeditie Robinson programma in stijl afsluiten met een heerlijke barbecue staat? Dat is zeker mogelijk. Geef je wensen door bij het aanvraagformulier.

 

Reserveren?

Overtuigd dat het Expeditie Robinson programma de juiste invulling is voor jouw groepsuitje of actieve vrijgezellenfeest? Doe dan een offerte aanvraag. Vermeld in het opmerkingenveld welke activiteiten je graag in het programma wilt opnemen. 
 

Dit programma bestaat uit de volgende activiteiten: