Vrijgezellenuitje all-inclusive

Vrijgezellenuitje all-inclusive

Ben jij op zoek naar een leuk, uitdagend en gevarieerd activiteitenprogramma? Dan is dit jouw kans. Stel je eigen programma samen uit 21 verschillende activiteiten in het Adventure Park.

Gevarieerd vrijgezellenuitje

Het Adventure programma is speciaal ontwikkeld voor groepen die op zoek zijn naar een gevarieerd groepsuitje. Door actieve, grappige activiteiten die in samenwerking moeten worden uitgevoerd, is het mogelijk om een afwisselend programma samen te stellen waarbij zowel denkers als doeners voldoende uitdaging mee beleven. Voor het samenstellen van je eigen groepsuitje kan er gekozen worden uit activiteiten die worden aangeboden in het Adventure Park. Voor de vier top activiteiten vragen wij voor de eerste top-activiteit een meerprijs van €2,50 p.p., voor de tweede een meerprijs van €1,50 p.p. en voor de derde een meerprijs van €0,50 p.p.

Inclusief
  • Zelf samengesteld programma
  • Begeleiding door enthousiaste instructeur
  • Groepsfoto op Facebook (niet verplicht)
Gegevens

Min. 8 personen

Geschikt vanaf 12 jaar

2 - 3 - 4 uur

vanaf

€15,00 p.p.

Min. 8 personen

Stuur mij een voorstel!

Afwisselend programma 

De opzet van het Adventure programma bestaat uit een doordraaischema waarbij de deelnemers, verdeeld in een even aantal groepen van 8 tot 10 personen, langs de vooraf gekozen activiteiten gaan. Elke activiteit duurt minimaal 30 minuten.

Programma duur

De duur van het programma is de tijd vanaf de start tot het einde van het programma inclusief wisseltijd tussen de verschillende activiteiten. Uiteraard doen onze instructeurs hun uiterste best om de wisseltijd zoveel mogelijk te beperken. 


Grote groep

Het Adventure programma is geschikt voor kleine en grote groepen. Kom je met meer dan 50 personen, dan maak je kans op een aantrekkelijke groepskorting. 

Actief Vrijgezellenfeestje?

Het Adventure programma is zeer geschikt als vrijgezellenfeest. Bepaal je eigen programma door een mooie combinatie te maken van verschillende denk en doe activiteiten. Ook voor familiedagen is het Adventure programma een veel geboekt arrangement. 


Dé activiteitenlocatie op de grens van Groningen en Drenthe

Voor een actief groepsuitje en een creatief personeelsuitje ben je bij het Adenture Park aan het juiste adres. Het Adventure Park ligt vlakbij Winschoten en Veendam; op 30 minuten rijden van Emmen en Assen en 45 minuten van de stad Groningen. 


Catering 

Wil jij je vrijgezellenuitje extra gezellig maken met een passende catering? Dat is zeker mogelijk. Geef je wensen door bij het aanvraagformulier.

 

Kledingadvies

Voor het Adventure programma adviseren wij om (oude) sportieve kleren en schoenen te dragen, die vies mogen worden. In het Pagecentrum zijn diverse kleedkamers met douches aanwezig waar deelnemers zich kunnen omkleden. 

Vrijblijvend voorstel

Overtuigd dat het Adventure programma de juiste invulling is voor jouw actieve en sportieve vrijgezellenuitje? Doe dan een offerte aanvraag en vermeld in het opmerkingenveld welke activiteiten je graag in het programma wilt opnemen. 

 

Dit programma bestaat uit de volgende activiteiten: