Schoolreis all-inclusive

Schoolreis all-inclusive

Ben jij op zoek naar een leuk en uitdagend en gevarieerd activiteitenprogramma? Dan is dit jouw kans. Stel je eigen programma samen uit 21 verschillende activiteiten in het Adventure Park.

Gevarieerd groepsuitje

Het Adventure programma is speciaal ontwikkeld voor groepen die op zoek zijn naar een gevarieerd groepsuitje. Door actieve, grappige en samenwerkingsactiviteiten met elkaar te combineren is het mogelijk om een afwisselend programma samen te stellen waarbij zowel denkers als doeners voldoende uitdaging mee beleven.

Maak je eigen combinatie 

Voor het samenstellen van  je eigen groepsuitje kan er gekozen worden uit alle activiteiten die het Adventure Park te bieden heeft. 

Inclusief
  • Afwisselend programma 
  • Begeleiding door enthousiaste instructeur(s)
  • Prachtige locatie
Gegevens

Min. 16 personen

Geschikt vanaf 8 jaar

3 uur

vanaf

€15,00 p.p.

Min. 16 personen

Stuur mij een voorstel!

Afwisselend programma 

De opzet van het Adventure programma bestaat uit een doordraaischema waarbij de deelnemers, verdeeld in een even aantal groepen van 8 tot 10 personen, langs de vooraf gekozen activiteiten gaan. Elke activiteit duurt minimaal 30 minuten.

Programma duur

De duur van het programma is de tijd vanaf de start tot het einde van het programma inclusief wisseltijd tussen de verschillende activiteiten. Uiteraard doen onze instructeurs hun uiterste best om de wisseltijd zoveel mogelijk te beperken. 

Voor jong en oud

Alle aangeboden activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Voor kinderen onder de 8 jaar is het mogelijk om naast de stoere activiteiten ook een springkussen bij te huren. 


Grote groep

Het Adventure programma is geschikt voor kleine en grote groepen. Kom je met meer dan 50 personen dan maak je kans op een aantrekkelijke groepskorting. 


Dé activiteitenlocatie op de grens van Groningen en Drenthe

Voor een actief schoolreisje ben bij het Adenture Park aan het juiste adres. Het Adventure Park ligt vlakbij Winschoten en Veendam; op 30 minuten rijden van Emmen en Assen en 45 minuten van de stad Groningen. 


Catering 

Je personeelsuitje of vrijgezellenuitje extra gezellig maken met een passende catering? Dat is zeker mogelijk. Geef je wensen door bij het aanvraagformulier.

 

Kledingadvies

Voor het Adventure programma adviseren wij om (oude) sportieve kleren en schoenen aan te trekken die vies mogen worden. In het Pagecentrum zijn diverse kleedkamers met douches aanwezig waar deelnemers zich kunnen omkleden. 

Vrijblijvend voorstel

Overtuigd dat het Adventure programma de juiste invulling is voor jouw actieve groepsuitje of het sportieve bedrijfsuitje? Doe dan een offerte aanvraag. Vermeld in het opmerkingenveld welke activiteiten je graag in het programma wilt opnemen. 

 

Dit programma bestaat uit de volgende activiteiten: