Pubquiz

Pubquiz

Zin in een gezellige avond met veel gelach en plezier? Na de Pubquiz spelshow gaat niemand ontevreden naar huis. Samen met de gezellige spelmaster wordt er een mooi feestje gebouwd. 


Gezellige feestavond Groningen

De Pubquiz spelshow is geschikt voor iedereen. Aan de hand van de leeftijd en samenstelling van de groep maakt de presentator een selectie van leuke vragen en opdrachten.  Hiermee is jouw vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of familiegroep gegarandeerd van een geslaagde avond. Bij de start van de spelshow worden de deelnemers opgedeeld in meerdere teams die vervolgens in zeven verschillende ronden de strijd aan gaan tegen de andere teams. Welk team is het best in staat om de vragen goed te beantwoorden om zich aan het eind van de avond 'Pubmaster' te noemen.

Naast de Pubquiz bieden we nog meer feestelijke spelprogramma's. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellige 'Ik Hou van Holland' spelshouw, een feestelijke Crazy Bingo of de spelshow 'Jongens tegen de Meisjes'. 
Inclusief
  • Begeleiding door een enthousiaste presentator
  • Een leuke quiz met verrassende vragen
  • Een feestelijke avond met veel muziek
Gegevens

Min. 16 personen

Geschikt vanaf 16 jaar

2,5 uur

vanaf

€19,50 p.p.

Min. 16 personen

Stuur mij een voorstel!
 

Wat kan je verwachten?

Onder leiding van een presentator nemen de teams in zeven verschillende ronden de strijd tegen elkaar op. Het team die aan het eind van het programma de meeste punten heeft gescoord is de winnaar van deze gezellige spelshow. Uiteraard worden er tussen de verschillende ronden door een aantal lekkere meezingers aangezet en wordt er voldoende pauze gehouden om de tactiek te kunnen bespreken.

Verschillende spelronden

De 7 verschillende ronden zijn: 

  • Cijfers Liegen Niet! - Meerkeuze ronden waarmee je d.m.v. kaarten antwoord geeft
  • Rijtjeshuis - Een spannende ronde over rijtjes van tien
  • Klassieke Introotjes  - Weet jij de titel of auteur van het nummer dat draait?
  • Filmronde - Deze snelle ronde staat geheel in het teken van film en televisie
  • Nederlands Feestje  -Kent u de hits van eigen bodem nog? Meezingen is toegestaan!
  • Sportquiz - Tijdens de laatste quizronde gaan alle vragen over sport. 
  • 40 seconden top 40  - De afsluiter van de avond is de muziek van de laatste jaren


Personeelsfeest Groningen en Drenthe

Ben jij op zoek naar een spetterend personeelsfeest? Dan is dit precies waar jij naar zoekt! Pagedal Adventure Park ligt op de grens van Groningen en Drenthe, op 45 minuten rijden van de stad Groningen. Vanuit Emmen, Assen en Delfzijl sta je met 30 minuten bij ons op de stoep. 

Liever een ander thema?

Naast de Pubquiz bieden wij ook andere spelshows zoals de Ik Hou van Holland feestavond, Crazy Bingo en het Wie is de Mol diner. Informeer naar de mogelijkheden
 

Catering

De Pubquiz spelshow is in de basis zonder catering. Om er een geslaagde avond van te maken adviseren wij wel om er catering bij te boeken. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Start bijvoorbeeld met een warm/koud buffet en eindig de avond met gezellig nazitten met bittergarnituur. In overleg doen wij ook graag een voorstel voor een all-inclusive feestavond met onbeperkt drinken.


Geïnteresseerd?

Overtuigd dat de Ik Hou van Holland spelshow de juiste invulling is voor jouw vrijgezellenfeest of personeelsfeest? Doe dan een reserveringsaanvraag. Vermeld je extra wensen in het opmerkingenveld in het formulier.