Outdoor lasergame

Outdoor lasergame

Op zoek naar een actief en uitdagend groepsuitje? Dan is outdoor lasergame precies wat jij zoekt! Het spel is spannend, actief en uitdagend voor jong en oud. De activiteit lijkt op een combinatie van indoor lasergame en paintball maar heeft als voorstel dat je actief bent in de buitenlucht zonder er pijnlijke blauwe plekken aan over te houden. Wie wil dat nou niet?


Actief groepsuitje of een stoer klassenuitje?

Outdoor lasergame leent zich uitstekend als een actief groepsuitje of als invulling van een stoer klassenuitje. De activiteit is geschikt voor jong en oud. Heerlijk actief bezig zijn in de buitenlucht en de stoere verhalen na afloop maken deze activiteit tot misschien wel de leukste activiteit in ons assortiment. Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie te maken van meerdere activiteiten. 


Lasergame by night

Speciaal voor groepen die graag willen lasergamen na zonsondergang bieden we het 'Lasergame by night'. Dit variant van het Outdoor lasergame waarbij er gespeeld wordt op een verlicht speelveld. Extra spannend dus.
Inclusief
  • Begeleiding door enthousiaste instructeur
  • Gebruik wapens en legerjack
  • Groepsfoto op Facebook (niet verplicht)
Gegevens

Min. 8 personen

Geschikt vanaf 8 jaar

1 -1,5 - 2 uur

vanaf

€15,00 p.p.

Min. 8 personen

Stuur mij een voorstel!

Actief groepsuitje Groningen en Drenthe

Outdoor lasergame is bij uitstek geschikt voor een actief groepsuitje. Het is leuk voor jong en oud en voor grote en kleine groepen. Op onze locatie in Stadskanaal is lasergamen een van de populairste activiteiten. Het Adventure Park Pagedal ligt vlakbij Veendam en Winschoten en op een halfuur rijden afstand van Emmen en Assen.
 

Spelvarianten

Outdoor lasergame wordt gespeeld op de twee speciaal daarvoor ingerichte velden in het Adventure Park van Pagedal. De speelvelden beschikken over diverse obstakels en schuilplaatsen waardoor het spel extra spannend wordt. Standaard wordt de spelvorm ‘team deathmatch’ gespeeld, maar in overleg met de instructeur is het ook mogelijk om andere spelvarianten zoals bijvoorbeeld ‘destroy the captain’ te spelen. 


Drinken en lekkers 

Het outdoor lasergame programma is standaard inclusief wat te drinken (frisdrank of limonade) en wat lekkers (zakje chips) na afloop. Na het laatste potje brandt er een gezellig kampvuurtje waar de groep nog gezellig kan nazitten. Het meenemen van eigen catering moet altijd even in overleg. 

 

Kledingadvies

Voor het outdoor lasergame adviseren wij (oude) sportieve kleren en schoenen die vies mogen worden. In het Pagecentrum zijn diverse kleedkamers met douches aanwezig waar deelnemers zich kunnen omkleden. Een heel enkele keer wil een fanatieke deelnemer nog wel eens in de sloot vallen, maar dat is eerder uitzondering dan regel. 


Patatje na afloop

Voorafgaand of na afloop van dit actieve groepsuitje nog wat eten? Dat kan! In ons bar/restaurant de Pagerie bieden we verschillende mogelijkheden. Gezellig nazitten met bittergarnituur of een lekkere patat met snack. Geef je wensen door in het aanvraagformulier. 

Geinteresseerd?

Overtuigd dat Outdoor lasergame de juiste invulling is voor jouw bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag? Doe dan een reserveringsaanvraag. Vermeld je extra wensen in het opmerkingenveld in het formulier.