Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Maatwerk programma

Maatwerk programma

Een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest organiseren kan lastig zijn. De één wil heel de dag actief bezig zijn, terwijl de ander liever wat rustiger aan doet. Soms is er een doel gekoppeld aan het uitje en soms is het gewoon één groot feest. Ieders doel en wensen zijn verschillend en daarom helpen wij je graag met het samenstellen van een fantastische dag op maat.


Bedrijfsuitje op maat

Het is ieder jaar weer dé ultieme uitdaging: een bedrijfsuitje organiseren dat voor iedereen leuk is! Zeker bij groepen groter dan 30 personen kan het behoorlijk lastig lijken om een programma samen te stellen waar iedereen vrolijk van wordt. Wat voor bedrijfsuitje kies je? Gelukkig heb je op Pagedal de oplossing in handen! Hier heb je een bedrijfsuitje met verschillende programmaonderdelen, waardoor er voor iedereen wat moois is.

Inclusief
  • Begeleiding door enthousiate instructeur(s)
  • Gebruik materiaal
  • Een zelf samengesteld programma
Gegevens

Min. 30 personen

Geschikt vanaf 8 jaar

In overleg

vanaf

€35,00 p.p.

Min. 30 personen

Stuur mij een voorstel!

Pagedal voor een evenement op maat

Zakelijke gezelschappen, maar zeker ook gezinnen, (grote) groepen en verenigingen vinden bij ons precies wat ze zoeken. Naast volledig verzorgde catering, comfortabele overnachting en leuke activiteiten onderscheidt Pagedal zich met een unieke combinatie van faciliteiten. Zo kan onze grote sporthal in een mum van tijd worden omgetoverd in een prachtig Grand Café. Niets is onmogelijk, jij bepaalt, want jij bent onze gast. 


Van bedrijfsfeest tot vergadering

Naast het regelen van een goede voorbereiding en strakke organisatie is Pagedal ook graag de creatieve partner die meedenkt over de invulling van het evenement. Een belangrijke vraag hierbij is: wat is het doel? Het eerste teamuitje na een fusie ziet er anders uit dan een jaarlijks terugkerend programma van de personeelsvereniging. Net zoals een managementdag er anders uitziet dan een teambuilding programma. Wij vinden het een leuke uitdaging om jouw wensen om te zetten in een mooi en verrassend programma binnen de grenzen van het opgegeven budget. 


Mix & Match

Zowel sportief als ontspannen, er is keuze uit een breed scala van mogelijkheden en activiteiten. Waaronder een tal van activiteiten die niet standaard in ons assortiment zitten. Wat dacht u van een cocktailworkshop? Of een swingende avond met een workshop salsadansen? Wellicht wilt u dit combineren met een smoothiebar, een lunch met vers belegde broodjes of een Halal barbecue?

Stoere bugxtertocht of Quad rijden

Voor de invulling van het activiteitenprogramma zijn de mogelijkheden ongekend. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere bugxtertocht door de omgeving van Westerwolde of Quad rijden in het Adventure Park. Naast deze stoere activiteiten zijn er uiteraard ook mogelijkheden voor creatieve activiteiten zoals een workshop sieraden maken of grafitti spuiten. 


Catering op maat

Bij een evenement op maat mag een super goed verzorgde catering uiteraard niet ontbreken. Ook hier denken wij graag met je mee. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Food Truck Festival of een uitgebreide barbecue met verschillende live cooking elementen. 


Geinteresseerd?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement? Laat het ons weten! Vul het aanvraagformulier in en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.