Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Lasergame by night

Lasergame by night

Op zoek naar het spannendste groepsuitje op de grens van Groningen en Drenthe? Reserveer dan het lasergame by night en beleef de ultieme spanning met lasergamen op onze verlichte speelvelden.


​Spannend groepsuitje

Voor het lasergame by night hebben we één van onze twee speelvelden voorzien van verlichting. Hiermee bieden wij niet alleen de mogelijkheid om een activiteit in de avonduren te plannen, maar ook een unieke speelervaring. 

 

Na zonsondergang

Voor lasergame by night is het natuurlijk belangrijk dat het donker is. Dit programma is daarom alleen te boeken na zonsondergang. De maximale eindtijd is 23:00 uur maar in overleg kan hier soms van worden afgeweken. De minimum leeftijd voor lasergame by night is 10 jaar. Onze ervaring is dat het voor kinderen van 10 tot 12 jaar vaak nog wel erg spannend is. Wij adviseren daarom een minimum leeftijd van 12 jaar en ouder. 
Inclusief
  • Begeleiding door enthousiate instructeur(s)
  • Gebruik materiaal, legerjack en verlicht speelveld
  • Een groepsfoto op Facebook (niet verplicht)
Gegevens

Min. 8 personen

Geschikt vanaf 10 jaar

1 - 1,5 - 2 uur

vanaf

€20,00 p.p.

Min. 8 personen

Stuur mij een voorstel!

Vrijgezellenuitje Groningen en Drenthe

Ben jij op zoek naar een spannend groeps- of bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Dan is dit wat je zoekt! Pagedal Adventure Park ligt op de grens van Groningen en Drenthe in Stadskanaal. Je kan ons vanuit Emmen, Assen en Delfzijl in 30 minuten bereiken en vanuit de stad Groningen sta je met 45 minuten bij ons op de stoep. 

Spelvarianten

Lasergame by night wordt gespeeld op een verlicht speelveld in het Adventure Park van Pagedal. Standaard wordt de spelvorm ‘team deathmatch’ gespeeld, maar in overleg met de instructeur is het ook mogelijk om andere spelvarianten zoals bijvoorbeeld ‘destroy the captain’ te spelen. 


Drinken en lekkers 

Na het laatste potje brandt er een gezellig kampvuurtje en krijgen alle deelnemers nog wat te drinken (limonade of frisdrank) en lekkers (zakje chips). Het meenemen van eigen catering moet altijd even in overleg. 

 

Kledingadvies

Voor het lasergame by night adviseren wij om (oude) sportieve kleren en schoenen te dragen, die vies mogen worden. In het Pagecentrum zijn diverse kleedkamers met douches aanwezig waar deelnemers zich kunnen omkleden. 


Patatje na afloop

Willen jullie voorafgaand of na afloop van dit actieve groepsuitje nog wat eten? Dat kan! In onze bar de Pagerie bieden we verschillende mogelijkheden. Gezellig nazitten met bittergarnituur of juist een luxe warm/koud buffet, het kan allemaal. Geef je wensen door in het aanvraagformulier. 

Geinteresseerd?

Nu al overtuigd dat Lasergame by night de juiste invulling is voor jouw bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest? Doe dan een reserveringsaanvraag en vermeld je extra wensen in het opmerkingenveld in het formulier.