Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Klassenuitje all-inclusive

Klassenuitje all-inclusive

Wil je een klassenuitje organiseren en vind je het lastig om een leuke activiteit te verzinnen? Organiseer je klassenuitje bij het Adventure Park van Pagedal! Wij zijn dé activiteitenlocatie op de grens van Groningen en Drenthe in Stadskanaal.


Actief groepsuitje

Het all-inclusive klassenuitje staat garant voor een actief klassenuitje. Voor de inhoud van het programma kan je kiezen uit 3 verschillende activiteiten, die zowel indoor als outdoor kunnen worden aangeboden. Welke activiteit je kiest is uiteraard aan de klas, maar wij zorgen ervoor dat iedereen met een super ervaring naar huis gaat. 
 

Winters klassenuitje

In de periode van oktober t/m april is het ook mogelijk om het klassenuitje all-inclusive als indoor variant te resererveren. In dat geval kan er alleen gekozen worden uit de activiteiten Bubbelbal en Archery Tag. 
Inclusief
  • Begeleiding door enthousiaste instructeur(s)
  • Gebruik materialen
  • Prachtige locatie!
Gegevens

Min. 16 personen

Geschikt vanaf 8 jaar

1,5 uur

vanaf

€12,50 p.p.

Min. 16 personen

Stuur mij een voorstel!

Kies je eigen activiteit

Met het klassenuitje all-inclusive kan je als klas kiezen uit één van de drie activiteiten die er voor dit programma geselecteerd zijn. Deze drie verschillende activiteiten zijn Outdoor Lasergame, Bubbelbal en Archery Tag. 

Outdoor lasergame
Uitgerust met lasergun, legerjack en een flinke portie adrenaline gaan de deelnemers de strijd met elkaar aan op het uitdagende speelveld. Er is beschikking over 14 wapens, daarom worden er potjes van 7 tegen 7 gespeeld. Dit betekent dat er wordt doorgewisseld. We garanderen alle deelnemers zeker 1 uur speeltijd per persoon. Bij groepen met meer dan 21 personen betekent dit wel dat de arrangementsduur automatisch met 30 minuten wordt verlengd. 

Bubbelbal
Voor deze activiteit moet je wel tegen een stootje kunnen. Goed ingepakt in een grote luchtbal gaan de deelnemers voetballen. Niet zomaar voetballen maar Bubbel voetballen. Deze sport is niet alleen goed voor je conditie maar ook voor je lachspieren. Doordat het spelen met de bubbelballen erg intensief is wordt er veel afgewisseld, zodat iedereen ook even de tijd krijgt om op adem te komen. Er worden potjes van maximaal 5 minuten met 5 tegen 5 gespeeld. 

Archery Tag
Archery Tag of archer hit lijkt veel op een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Uitgerust met een boog, masker en een pijl met een zachte punt gaan de deelnemers de strijd tegen elkaar aan. Hierbij geldt dat er zowel tegenstanders moeten worden geraakt als ook het doelpak. Heel erg pijn doet het niet, maar uiteraard voel je het wel wanneer je door een pijl wordt geraakt. Met Archery Tag worden er ook potjes van 5 minuten van 7 tegen 7 gespeeld. 

 

Klassenuitje All-inclusive

Na afloop van het activiteitenprogramma is er voor alle deelnemers nog wat te drinken en lekkers in de boshut van het Adventure Park. Dat is wel verdient na zo'n actief uitje.


Patatje na afloop?

Na afloop van het activiteitenprogramma nog even wat eten? Wat dacht je van ons patatmenu met patat, snack naar keuze, limonade en een ijsje na afloop voor maar €4,50 per persoon.
 

Actief klassenuitje Groningen en Drenthe

Het klassenuitje all-inclusive is leuk voor jong en oud en voor grote en kleine klassen. Pagedal Adventure Park ligt vlakbij Veendam en Winschoten en is op maar een half uur rijden afstand van Emmen en Assen. Vanuit de stad Groningen sta je in 45 minuten bij ons op de stoep.

Geinteresseerd?

Overtuigd dat het klassenuitje all-inclusive de juiste invulling is voor jouw klassenuitje? Doe dan een reserveringsaanvraag en vermeld je extra wensen in het opmerkingenveld in het formulier.