Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Kinderzwemfeestje

Kinderzwemfeestje

Zin om met jouw kinderfeestje lekker te gaan zwemmen? Reserveer dan het kinderzwemfeestje van Pagedal.  Het kinderzwemfeestje is het perfecte kinderfeestje voor alle kinderen met een zwemdiploma. Het feestje bestaat uit een toegangskaartje tot het vernieuwde zwembad van Pagedal + een kinderfeestmenu na afloop. 

Kinderfeestmenu na afloop

Voor het kinderfeestmenu na afloop is het mogelijk om een kinderfeestmenu te nuttigen in bar/restaurant de Pagerie of een Happy Meal menu bij de McDonald's Stadskanaal. Kies je voor een Happy Meal menu dan ben je wel zelf verantwoordelijk voor het organiseren van vervoer naar de McDonalds. 
Inclusief
  • Zwemmen in onze nieuwe zwembad
  • Grote glijbaan
  • Drank- en snoepautomaat
Gegevens

Zwemdiploma verplicht

Binnen openingstijden zwembad

vanaf

€10,00 p.p.

Min. 2 kinderen

Stuur mij een voorstel!

 

Kinderzwemfeestje op de grens van Groningen en Drenthe

Het leukste feestje van Groningen en Drenthe beleef je in Stadskanaal bij Pagedal. Zowel jongens als meisjes genieten enorm van een lekker zwemfeestje. Pagedal ligt vlakbij Winschoten en Veendam; op 30 minuten rijden van Assen en Emmen en 45 minuten rijden vanuit de stad Groningen. 

Geinteresseerd?

Overtuigd dat een kinderzwemfeestje de juiste invulling is voor jouw kinderpartijtje? Doe dan een reserveringsaanvraag. Vermeld je extra wensen in het opmerkingenveld in het formulier. 

Dit programma bestaat uit de volgende activiteiten: