Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Kinderfeestje survival

Kinderfeestje survival

Lekker ravotten, vies worden, maar bovenal veel plezier. Onder leiding van een instructeur gaan de kinderen onze 500 meter lange survivalbaan bedwingen. Met 12 uitdagende hindernissen is dit survivalparcours misschien wel de ruigste van heel Groningen en Drenthe.

Actief kinderfeestje

Het kindersurvivalfeestje bestaat in de basis uit het bedwingen van de survivalbaan. Onder leiding van een instructeur gaan de deelnemers eerst een oefenronde over het parcours doen. Nadat alle hindernissen uitgebreid getest zijn, wordt er ook een wedstrijd gedaan. Afhankelijk van de mogelijkheden van de groep kan de instructeur hierbij nog een extra uitdaging meegeven, zoals een blindemansbril of teamtouw. Bij kinderfeestjes van 1,5 en 2 uur gaan de kinderen na de survivalbaan ook boogschieten. Onder leiding van de instructeur gaan de kinderen eerst oefenen en daarna boogschieten voor punten.

Inclusief
  • Begeleiding door enthousiaste instructeur
  • Gebruik 500 meter lange survivalbaan met 13 hindernissen
  • Drinken en lekkers na afloop
Gegevens

Min. 8 kinderen

Geschikt voor 8 t/m 13 jaar

1 - 1,5 - 2 uur

vanaf

€10 p.p.

Min. 8 kinderen

Stuur mij een voorstel!

 

Kinderfeestje Groningen en Drenthe

Het leukste feestje van Groningen en Drenthe beleef je in Stadskanaal bij het Adventure Park Pagedal. Zowel jongens als meisjes genieten enorm van het actieve feestje. Een kinderfeestje organiseren? Survival junior is populair en actief. Het Adventure Park ligt vlakbij Winschoten en Veendam; op 30 minuten rijden van Emmen en Assen en 45 minuten van de stad Groningen. 

Drinken en lekkers 

Alle kinderfeestjes van het Adventure Park zijn inclusief drinken (limonade of frisdrank) en lekkers (zakje chips) na afloop. Het meenemen van eigen catering moet altijd even in overleg. 

 

Kledingadvies

Voor het kinderfeestje survival adviseren wij om (oude) sportieve kleren en schoenen te dragen, die vies mogen worden. Er is een kans dat deelnemers nat worden, dus een extra set kleren is niet onverstandig. In het Pagecentrum zijn diverse kleedkamers met douches aanwezig waar deelnemers zich kunnen omkleden. 


Patatje na afloop

Na afloop van het kinderfeestje nog een patatje eten? Dat kan! In onze bar de Pagerie is het mogelijk om na afloop van het kinderfeest een kinderfeestmenu te nuttigen. Het kinderfeestmenu bestaat uit patat, snack naar keuze, limonade en een ijsje. De kosten voor het kinderfeestmenu zijn €4,50 per kind. 

Na afloop zwemmen? Het kan weer!

Na afloop van het kinderfeestje lekker zwemmen in het nieuwe zwembad van het Pagecentrum? Dat kan! Na je survivalfeestje kan je dan nog een duik nemen in het geheel vernieuwde zwembad voor 3 euro extra per persoon.

Geinteresseerd?

Overtuigd dat het kinderfeestje survival de juiste invulling is voor jouw kinderpartijtje? Doe dan een reserveringsaanvraag. Vermeld je extra wensen in het opmerkingenveld in het formulier.