Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Kinderfeestje lasergame

Kinderfeestje lasergame

Op zoek naar een stoer en uitdagend kinderfeestje in de buitenlucht? De combinatie van de stoere lasergame wapens en het spelen in het bos maakt dat de kinderen dit verjaardagspartijtje niet snel vergeten!


Stoer kinderfeestje lasergame

Het leukste feestje van Groningen en Drenthe beleef je in Stadskanaal bij het Adventure Park Pagedal. Zowel jongens als meisjes genieten enorm van het actieve spel outdoor lasergame. Een kinderfeestje organiseren? Outdoor lasergame is populair en actief. Het Adventure Park ligt vlakbij Winschoten en Veendam en binnen een half uur ben je er vanuit Emmen en Assen. Vanaf de stad Groningen is het ook maar 45 minuten rijden.


Leukste kinderfeestje ooit!

Regelmatig krijgen wij deze opmerking te horen van kinderen die bij ons een kinderfeestje hebben gehad. Daar zijn we erg trots op! Het kinderfeestje lasergame heeft de afgelopen jaren bewezen dat het altijd een geslaagd kinderfeestje is.  
Inclusief
  • Begeleiding door enthousiaste instructeur
  • Gebruik materiaal
  • Drinken en lekkers na afloop
Gegevens

Min. 10 kinderen

Geschikt voor 8 t/m 13 jaar

1 - 1,5 - 2 uur

vanaf

€10 p.p.

Min. 10 kinderen

Stuur mij een voorstel!

Spelvarianten

Een kinderpartijtje outdoor lasergame is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar. Het lasergame wordt gespeeld op de twee lasergame velden in het Adventure Park. Standaard wordt de spelvorm ‘team deathmatch’ gespeeld, maar in overleg met de instructeur is het ook mogelijk om bijvoorbeeld ‘destroy the captain’ te spelen. 


Drinken en lekkers 

Alle kinderfeestjes van het Adventure Park zijn inclusief drinken (limonade of frisdrank) en lekkers (zakje chips) na afloop. Het meenemen van eigen catering moet altijd even in overleg. 

 

Kledingadvies

Voor het kinderfeestje lasergame adviseren wij om (oude) sportieve kleren en schoenen te dragen, die vies mogen worden. In het Pagecentrum zijn diverse kleedkamers met douches aanwezig waar deelnemers zich kunnen omkleden. 


Patatje na afloop

Na afloop van het kinderfeestje nog een patatje eten? Dat kan! In onze bar/restaurant de Pagerie is het mogelijk om na afloop van het kinderfeest een kinderfeestmenu te nuttigen. Het kinderfeestmenu bestaat uit patat, snack naar keuze, limonade en een ijsje. De kosten voor het kinderfeestmenu zijn €4,75 per kind. 

Na afloop zwemmen? Dat kan weer in onze vernieuwde zwembad.

Na afloop van het kinderfeestje lekker zwemmen in het nieuwe zwembad van het Pagecentrum? Dat kan voor maar €2,50 extra per persoon. 

Geinteresseerd?

Overtuigd dat het kinderfeestje outdoor lasergame de juiste invulling is voor jouw kinderpartijtje? Doe dan een reserveringsaanvraag en vermeld je extra wensen in het opmerkingenveld in het formulier.