Kinderfeestje Crazy kart

Kinderfeestje Crazy kart

Nieuw op Pagedal! Achterop het vakantiepark hebben we een kartbaan aangelegd. Niet zomaar een kartbaan maar een Crazy kartbaan. Lekker driften en ronddraaien met een elektrische kart. Dit moet je een keer hebben gedaan.


Kinderfeestje karten

Met het Crazy kart kinderfeestje gaan de kinderen onder leiding van een instructeur omstebeurt karten met de elecktrische karts. Doordat de karts geen rem hebben, maar een speciale drifthendel, moet er goed worden geoefend voordat er een mooie drift kan worden gemaakt. In totaal zijn er vier karts waar de kinderen omstebeurt op mogen rijden. 


Buiten kinder karten

De kinderfeestje Crazy kart worden aangeboden op een speciale Crazy kartbaan. Deze kartbaan ligt achterop het vakantiepark. Dat betekent dat je na aankomst op Pagedal bij de receptie nog wel even een stukje moet lopen (500 meter). 

 

Inclusief
  • Om de beurt karten op elektrische karts
  • Begeleiding door instructeur + gebruik helm
  • Drinken en lekkers na afloop
Gegevens

Min. 10 kinderen

Geschikt voor 8 t/m 13 jaar

1 - 1,5 uur

vanaf

€10,50 p.p.

Min. 10 kinderen

Ik wil reserveren

Kinderfeestje karten in Groningen en Drenthe

Een uniek kinderfeestje karten boek je bij Pagedal Adventure Park in Stadskanaal. Je kan ons makkelijk bereiken vanuit de stad Groningen, Emmen of Assen. Het kinderfeestje Crazy kart is ook te combineren met een lekker patatje na afloop of zwemmen in ons nieuwe zwembad. 


Video Crazy kart

Benieuwd hoe een kinderfeestje racen op Crazy Karts er precies uit ziet? Bekijk dan onderstaande promotievideo.


Drinken en lekkers 

Alle kinderfeestjes van het Adventure Park zijn inclusief drinken (limonade of frisdrank) en lekkers (zakje chips) na afloop. Het meenemen van eigen catering moet altijd even in overleg. 


Kledingadvies

Voor het kinderfeestje karten adviseren wij om (oude) sportieve kleren en schoenen te dragen, die vies mogen worden. Deelnemers krijgen een helm en helmnetje tijdens het rijden. In het Pagecentrum zijn diverse kleedkamers met douches aanwezig waar deelnemers zich kunnen omkleden. 


Patatje na afloop

Na afloop van het kinderfeestje nog een patatje eten? Dat kan! In onze bar/restaurant de Pagerie is het mogelijk om na afloop van het kinderfeest een kinderfeestmenu te nuttigen. Het kinderfeestmenu bestaat uit patat, snack naar keuze, limonade en een ijsje. De kosten voor het kinderfeestmenu zijn €4,75 per kind. 


Na afloop zwemmen?

Na afloop van het kinderfeestje lekker zwemmen in het nieuwe zwembad van het Pagecentrum? Dat kan voor maar 2,50 euro extra per persoon. Houdt er wel rekening mee dat dit alleen mogelijk is tijdens de reguliere openingstijden van het zwembad. Bekijk hier de openingstijden. 


Geinteresseerd?

Overtuigd dat het kinderfeestje Crazy kart de juiste invulling is voor jouw kinderpartijtje? Doe dan een reserveringsaanvraag. Vermeld je extra wensen in het opmerkingenveld in het formulier.