Ik Hou van Holland

Ik Hou van Holland

Wil je samen met collega’s en/of vrienden de avond van je leven beleven? Even een avondje heerlijk ontspannen met veel plezier? Boek dan de Ik Hou van Holland feestavond. 


Gezellige feestavond

Nederland staat bekend om het groene gras, de loeiende koeien, de klompen en de kleurrijke tulpen. Maar... hoe goed ken je Nederland nou eigenlijk echt? Weet je bijvoorbeeld het juiste tv-fragment te raden, wie toch dat bekende liedje zingt, kun je de Nederlandse woorden moeiteloos correct spellen of weet je de juiste persoon te raden aan de hand van enkele omschrijvingen? Daag je vrienden, familie of collega’s uit en laat zien dat jij en je team alles van Nederland weten. De Ik hou van Holland spelshow staat voor een gezellige avond met veel variatie. 

Naast de 'Ik Hou van Holland' spelshow bieden we ook nog andere spelshows. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellig Pubquiz, feestelijke Crazy Bingo of de spelshow 'Jongens tegen de Meisjes'. 
Inclusief
  • Begeleiding door een enthousiaste presentator
  • Gebruik van materiaal
  • Een gezellige avond met veel muziek
Gegevens

Min. 16 personen

Geschikt vanaf 16 jaar

2,5 uur

vanaf

€19,50 p.p.

Min. 16 personen

Stuur mij een voorstel!
 

Wat kan je verwachten?

Veel gezelligheid en muziek, leuke en gevarieerde opdrachten en een enhousiaste presentator. Op deze manier zou je de Ik Hou van Holland spelshow misschien wel het beste kunnen omschrijven. Afhankelijk van de groepsgrootte vindt de spelshow plaats in het zijgedeelte van ons bar/restaurant de Pagerie of in een eigen ruimte in het Pagecentrum. 
 

Personeelsfeest Groningen en Drenthe

Ben jij op zoek naar een spetterend personeelsfeest? Dan is dit precies waar jij naar zoekt! Pagedal Adventure Park ligt op de grens van Groningen en Drenthe op 45 minuten rijden van de stad Groningen. Vanuit Emmen, Assen en Delfzijl sta je met 30 minuten bij ons op de stoep. 

Liever een ander thema?

Naast de Ik hou van Holland spelshow bieden wij ook andere spelshows zoals de Pubquiz, Crazy Bingo en het Wie is de Mol diner. Informeer naar de mogelijkheden
 

Catering

Het Ik Hou van Holland programma is in de basis zonder catering. Om er een geslaagde avond van te maken adviseren wij wel om er catering bij te boeken. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Start bijvoorbeeld met een warm/koud buffet en eindig de avond met gezellig nazitten met bittergarnituur. In overleg doen wij ook graag een voorstel voor een all-inclusive feestavond met onbeperkt drinken. 

 

Kledingadvies

Om de Ik Hou van Holland spelshow extra feestelijk te maken adviseren wij om alle deelnemers in feestelijk oranje te laten komen.


Geinteresseerd?

Ben je overtuigd dat de Ik Hou van Holland spelshow de juiste invulling is voor jouw vrijgezellenfeest of personeelsfeest? Doe dan een reserveringsaanvraag en vermeld je extra wensen in het opmerkingenveld in het formulier.