Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Familiedag all-inclusive

Familiedag all-inclusive

Het familiedag all-inclusive programma is het perfecte uitje voor een gezellige familidag. De inhoud van het programma kan naar eigen smaak worden samengesteld uit 21 verschillende activiteiten in het Adventure Park. Op deze manier kan er een leuk en gevarieerd programma ontstaan.

Gezellige familiedag op de grens van Groningen en Drenthe

Het Adventure programma is speciaal ontwikkeld voor families die op zoek zijn naar een gezellig en gevarieerd programma. Door actieve, grappige activiteiten waarbij samenwerking centraal staat, is het mogelijk om een programma samen te stellen waarbij zowel opa en oma, ooms en tantes, neefjes en nichtjes voldoende uitdaging beleven. Voor het samenstellen van  je eigen groepsuitje kan er gekozen worden uit alle activiteiten die worden aangeboden in het Adventure Park.

Inclusief
  • Begeleiding door enthousiaste instructeur(s)
  • Gebruik van materiaal
  • Een prachtige locatie
Gegevens

Min. 8 personen

Geschikt vanaf 8 jaar

1,5 - 2 - 2,5 - 3 uur

vanaf

€18,50 p.p.

Min. 8 personen

Stuur mij een voorstel!
 


Afwisselend programma 

De opzet van het Adventure programma bestaat uit een doordraaischema waarbij de deelnemers, verdeeld in een even aantal teams van 8 tot 10 personen, langs de vooraf gekozen activiteiten gaan. Elke activiteit duurt minimaal 30 minuten en wordt gespeeld tegen een ander team van jullie familie. 

Programma duur

De duur van het programma is de tijd vanaf de start tot het einde van het programma inclusief wisseltijd tussen de verschillende activiteiten. Uiteraard doen onze instructeurs hun uiterste best om de wisseltijd zoveel mogelijk te beperken. 

Slecht weer alternatief

Ons motto is: slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Ook bij wat minder goed weer zal het programma dus altijd door gaan. Wel bieden we groepen van 30 personen en meer de mogelijkheid om vooraf een slecht weer alternatief te reserveren voor een meerprijs van €2,50 p.p. Dit betekent dat er tot 12 uur voor het arrangement kan worden gekozen om in verband met slecht weer over te stappen op een alternatief indoor programma. Wil je gebruik maken van deze optie? Geef dit dan aan bij het aanvraagformulier. 


Grote groep = groepskorting?

Het Adventure programma is geschikt voor kleine en grote groepen. Kom je met meer dan 30 personen dan maak je kans op een aantrekkelijke groepskorting. 

Gezellige familiedag in Stadskanaal

Voor een gezellige familiedag ben je bij het Adenture Park aan het juiste adres. Het Adventure Park ligt vlakbij Winschoten en Veendam; op 30 minuten rijden van Emmen en Assen en 45 minuten van de stad Groningen. 


Catering 

Het Familiedag all-inclusive programma is standaard zonder catering. Het meenemen van eigen catering dient altijd even te worden overlegd. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om het programma uit te breiden met een goed verzorgde catering. Geef je wensen door bij het aanvraagformulier.

 

Kledingadvies

Voor het Familiedag all-inclusive programma adviseren wij om (oude) sportieve kleren en schoenen te dragen, die vies mogen worden. In het Pagecentrum zijn diverse kleedkamers met douches aanwezig waar deelnemers zich kunnen omkleden. 

Vrijblijvend voorstel

Ben jij overtuigd dat het Familiedag all-inclusive programma de juiste invulling is voor jouw actieve familiedag? Vraag dan een offerte aan en vermeld in het opmerkingenveld welke activiteiten je graag in het programma wilt opnemen.