Bubbelbal

Bubbelbal

Een middag bubbelbal (of ook wel zorbvoetbal of bumperbal genoemd) staat garant voor lachen, gieren, brullen en een beetje voetbal. Met een bubbelvoetbal speel je voetbal met een ronde opblaasbal om je heen. De bal komt tot net boven de knieën en het hoofd zodat je kan rennen en schieten, maar als je valt kom je zachtjes neer en kun je gemakkelijk een koprol maken. 


Hillarisch vrijgezellenuitje of actief groepsuitje

Het bubbelbal programma is bij uitstek de invulling van een gezellig groepsuitje of vrijgezellenfeest. De combinatie van actief bezig zijn en elkaar op een verantwoorde en veilige manier kunnen ombeuken maakt dit programma tot één van de meest geboekte programma's voor een vrijgezellenuitje.  

 

Bubbelbal + Archery hit

Is alleen Bubbelbal niet genoeg en ben je op zoek naar een wat meer gevarieerd programma? Dan bieden wij ook het YouOnlyLiveOnce programma. 
Inclusief
  • Begeleiding door enthousiaste instructeur(s)
  • Gebruik van materiaal 
  • Top beleving
Gegevens

Min. 8 personen

Geschikt vanaf 8 jaar

1,5 uur

vanaf

€17,50 p.p.

Min. 8 personen

Stuur mij een voorstel!


Indoor of outdoor?

Het Bubbelbal wordt in de periode van oktober t/m april standaard binnen in de sport- of tennishal aangeboden. Alleen in uitzonderlijke gevallen kan hier van worden afgeweken. In de periode van mei t/m september wordt het Bubbelbal standaard buiten aangeboden. 
 

Wat kan je verwachten?

Na ontvangst in het Pagecentrum krijgen alle deelnemers eerst de mogelijkheid om zich om te kleden. Heb je de binnen/indoor versie van dit uitje geboekt, dan is het verplicht om indoor schoenen te dragen. Voor de buiten/outdoor versie adviseren wij sportieve kleren te dragen, die vies mogen worden. Verdeeld in groepjes van 4 tot 8 personen gaan de deelnemers de strijd tegen elkaar aan. Doordat het spelen met de bubbelballen erg intensief is wordt er veel afgewisseld, zodat iedereen ook even de tijd krijgt om op adem te komen.
Welke groep beschikt over de beste voetbal skills? Na 1,5 uur programma wordt de balans opgemaakt.

Actief groepsuitje Groningen en Drenthe

Bubbelbal is bij uitstek geschikt voor een actief groepsuitje en vrijgezellenfeest. Pagedal Adventure Park ligt op de grens van Groningen en Drenthe in Stadskanaal. Je kan ons vanuit Emmen, Assen en Delfzijl in 30 minuten bereiken en vanuit de stad Groningen sta je met 45 minuten bij ons op de stoep. 

Catering

Het Bubbelbal programma is zonder catering. Indien gewenst is het wel mogelijk om extra catering bij te boeken zoals drinken tijdens het activiteitenprogramma (frisdrank en water) of gezellig nazitten met bittergarnituur. Uiteraard is het ook mogelijk om dit programma te combineren met een BBQ of een buffet. Vermeld je wensen in het aanvraagformulier.  

 

Kledingadvies

Voor de outdoor variant van het Bubbelbal adviseren wij om (oude) sportieve kleren en schoenen te dragen, die vies mogen worden. In het Pagecentrum zijn diverse kleedkamers met douches aanwezig waar deelnemers zich kunnen omkleden. Voor de indoor variant zijn indoor sportschoenen verplicht en adviseren wij sportieve kleding met lange broek en korte mouw. 


Geinteresseerd?

Ben jij overtuigd dat Bubbelbal de juiste invulling is voor jouw vrijgezellenuitje of groepsuitje? Doe dan een reserveringsaanvraag en vermeld je extra wensen in het opmerkingenveld in het formulier.