Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Beleef de militaire dienstplicht

Beleef de militaire dienstplicht

Heb jij altijd al eens willen weten hoe het is om een militaire training mee te maken of wil je deze graag nog een keer herbeleven? Dit is je kans! Het (Her)Beleef de militaire dienstplicht arrangement bestaat uit een militaire training met een knipoog! Een zware fysieke training is het niet, want de nadruk ligt op plezier, samenwerken en gezelligheid. 


Actief groepsuitje Groningen en Drenthe

Het (Her)Beleef de militaire dienstplicht programma is het actieve groepsuitje voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of groepsuitje. Tijdens het programma gaan deelnemers de uitdaging aan met diverse activiteiten. Onder leiding van een instructeur gaan ze aan de slag met een combinatie van fysieke opdrachten en samenwerkingsopdrachten. Plezier staat voorop, maar niemand ontkomt aan de fysieke proef op de stormbaan! Indien gewenst is het mogelijk om voor een meerprijs van €2,50 p.p. een topactiviteit zoals Bubbelbal, Basejump of Archery Tag in het programma op te nemen in plaats van één van de vier bestaande activiteiten. 
 
Inclusief
  • Begeleiding door enthousiaste instructeur
  • Gebruik van een legerjack
  • Een prachtige locatie!
Gegevens

Min. 8 personen

Geschikt vanaf 12 jaar

2,5 uur

vanaf

€19,50 p.p.

Min. 8 personen

Stuur mij een voorstel!

Afwisselende activiteiten

Bij de start van het programma worden de deelnemers verdeeld in een even aantal groepen van 8 tot 10 personen. Deze groepen gaan middels een schema langs de vier geselecteerde activiteiten. Deze activiteiten zijn het outdoor lasergame, bukkschieten, katapult bouwen en uiteindelijk natuurlijk ook de survivalbaan. De volgorde van deze activiteiten is afhankelijk van de andere arrangementen die op de betreffende dag plaatsvinden.

Voor wie?

Iedereen, ongeacht fysieke gesteldheid of conditie, kan aan dit programma deelnemen. De nadruk ligt bij alle activiteiten op een combinatie van plezier, samenwerken en doelgericht en oplossend denken. Een goede conditie is dus niet noodzakelijk, maar waarschijnlijk wel in jouw voordeel. 

 

Wat ga je doen?

De volgende activiteiten zijn in het (her)Beleef de militaire dienstplicht programma opgenomen: outdoor lasergame, buksschieten, survivalbaan en katapult schieten. Indien gewenst is het mogelijk om extra topactiviteiten zoals Bubbelbal, Archery hit of Basejump in het programma op te nemen in plaats van één van de vier bestaande activiteiten. De kosten hiervoor zijn €2,50 p.p. per topactiviteit. Voor €5,00 p.p. is het mogelijk om een topactiviteit als extra activiteit aan het programma toe te voegen. Hiermee wordt de duur van het programma ook met 30 minuten verlengd. 

 

Kleine en  grote groepen

Herbeleef de militaire dienstplicht is leuk voor grote en kleine groepen. Het Adventure Park ligt in Stadskanaal in Groningen, op maar 30 minuten rijden vanaf Emmen of Assen. Vanaf de stad Groningen is het ook maar drie kwartier rijden. Kom je met meer dan 30 personen? Dan maak je kans op een aantrekkelijke groepskorting! 


Kledingadvies

Voor het (Her)Beleef de militaire dienstpicht programma adviseren wij om (oude) sportieve kleren en schoenen te dragen, die vies mogen worden. In het Pagecentrum zijn diverse kleedkamers met douches aanwezig waar deelnemers zich kunnen omkleden. 
 

Catering 

Wil je graag jouw personeelsuitje of vrijgezellenuitje extra gezellig maken met een passende catering? Dat is zeker mogelijk! Geef je wensen door in het aanvraagformulier.

 

Reserveren?

Ben jij overtuigd dat dit programma de juiste invulling is voor jouw groepsuitje of actieve vrijgezellenfeest? Doe dan een aanvraag voor een offerte en vermeld in het opmerkingenveld welke activiteiten je graag in het programma zou willen opnemen.