Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Bedrijfsuitje all-inclusive

Bedrijfsuitje all-inclusive

Het bedrijfsuitje all-inclusive is het programma voor een gezellig personeelsuitje of afdelingsdag. De inhoud van het programma kan je naar eigen smaak worden samengesteld uit 21 verschillende activiteiten in het Adventure Park. Op deze manier kan er een leuk en gevarieerd programma ontstaan.

Actief bedrijfsuitje op de grens van Groningen en Drenthe

Het Adventure programma is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en afdelingen die op zoek zijn naar een gevarieerd bedrijfsuitje. Door actieve, grappige en samenwerkingsactiviteiten met elkaar te combineren is het mogelijk om een afwisselend programma samen te stellen, waarbij zowel denkers als doeners voldoende uitdaging beleven. Voor het samenstellen van je eigen bedrijfsuitje kan er gekozen worden uit alle activiteiten die in het Adventure Park worden geboden. 

Inclusief
  • Begeleiding door instructeur(s)
  • Gebruik van materiaal
  • Prachtige locatie
Gegevens

Min. 8 personen

Geschikt vanaf 12 jaar

2 - 3 - 4 uur

vanaf

€17,50 p.p.

Min. 8 personen

Stuur mij een voorstel!


Afwisselend programma 

De opzet van het Adventure programma bestaat uit een doordraaischema waarbij de deelnemers, verdeeld in een even aantal teams van 8 tot 10 personen langs de vooraf gekozen activiteiten gaan. Elke activiteit duurt minimaal 30 minuten en wordt gespeeld tegen een ander team. 

Programma duur

De duur van het programma is de tijd vanaf de start tot het einde van het programma inclusief wisseltijd tussen de verschillende activiteiten. Uiteraard doen onze instructeurs hun uiterste best om de wisseltijd zoveel mogelijk te beperken. 

Slecht weer alternatief

Ons motto is: slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. Ook bij wat minder goed weer zal het programma dus altijd door gaan. Wel bieden we groepen van 30 personen of groter, de mogelijkheid om vooraf een slecht weer alternatief te reserveren voor een meerprijs van €2,50 p.p. . Dit betekent dat er tot 12 uur voor het arrangement kan worden gekozen om in verband met slecht weer over te stappen op een alternatief indoor programma. Wil je gebruik maken van deze optie? Geef dit dan aan bij het aanvraagformulier.
 

Actief bedrijfsuitje of afdelingsuitje?

Het Adventure programma is zeer geschikt als actief bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje. Bepaal je eigen programma door een mooie combinatie te maken van verschillende denk en doe activiteiten. Ook voor bedrijfsfamiliedagen is het Bedrijfsuitje all-inclusive een veel geboekt arrangement. 


Dé activiteitenlocatie op de grens van Groningen en Drenthe

Voor een actief groepsuitje en een creatief personeelsuitje ben je bij het Adenture Park op het juiste adres. Het Adventure Park ligt vlakbij Winschoten en Veendam, op 30 minuten rijden van Emmen en Assen en 45 minuten van de stad Groningen. 


Catering 

Met het Bedrijfsuitje all-inclusive programma kunnen de deelnemers tijdens het activiteitenprogramma onbeperkt frisdrank, limonade en water pakken in de boshut van het Adventure Park. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden om het programma uit te breiden met een goed verzorgde catering. Geef je wensen door bij het aanvraagformulier.

 

Kledingadvies

Voor het Bedrijfsuitje all-inclusive programma adviseren wij om (oude) sportieve kleren en schoenen aan te trekken, die vies mogen worden. In het Pagecentrum zijn diverse kleedkamers met douches aanwezig waar deelnemers zich kunnen omkleden. 

Vrijblijvend voorstel

Ben jij ervan overtuigd dat het Bedrijfsuitje all-inclusive programma de juiste invulling is voor jouw actieve personeelsuitje? Doe dan een aanvraag. Vermeld in het opmerkingenveld welke activiteiten je graag in het programma wilt opnemen.