Archery Tag

Archery Tag

Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubberen 'punt') gaan de deelnemers de strijd met elkaar aan. Archery Attack lijkt op een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Doordat de pijlen een zachte rubberen punt hebben is Archery Tag heel veilig, maar wat het zo spannend maakt is de snelheid waarmee er geschoten kan worden. Het verstoppen en ontwijken van pijlen die van alle kanten om je heen vliegen is werkelijk waar fantastisch! 
 

Actief groepsuitje

Archery Tag is bij uitstek de invulling van een gezellig groepsuitje of vrijgezellenfeest. De combinatie van actief bezig zijn en elkaar op een verantwoorde manier beschieten, maken dit programma tot misschien wel het leukste vrijgezellenuitje in ons assortiment. 

 

Bubbelbal + Archery hit

Is alleen Archery Tag niet genoeg en ben je op zoek naar een wat meer gevarieerd programma? Dan bieden we ook het YouOnlyLiveOnce programma. Dit groepsuitje bestaat uit een combinatie van Bubbelbal met Archery hit en kan zowel indoor als outdoor worden geboekt. 
Inclusief
  • Een stoere activiteit in een prachtige omgeving
  • Begeleiding door instructeur
  • Gebruik van materialen en beschermingsmiddelen
Gegevens

Min. 8 personen

Geschikt vanaf 10 jaar

1 - 1,5 - 2 uur

vanaf

€15,00 p.p.

Min. 8 personen

Stuur mij een voorstel!


Indoor of outdoor?

Archery Tag wordt in de periode van oktober t/m april standaard binnen in de sport- of tennishal aangeboden. In de periode van mei t/m september wordt het Bubbelbal standaard buiten aangeboden. Alleen in uitzonderlijke gevallen kan hier van worden afgeweken.
 

Wat kan je verwachten?

Na ontvangst in het Pagecentrum worden alle deelnemers meegenomen voor een eerste welkomstwoord van onze instructeur. Hierna wordt er gestart met een aantal oefeningen zodat iedereen de kans krijgt om even te wennen aan de materialen. Al snel krijgen alle deelnemers de smaak te pakken en starten we met het toernooi. Standaard bestaat het toernooi uit een teamstrijd, maar in overleg is het ook mogelijk om 'the last man standing' te spelen.

Actief groepsuitje Groningen en Drenthe

Archery Tag is bij uitstek geschikt voor een actief groepsuitje en vrijgezellenfeest. Pagedal Adventure Park ligt op de grens van Groningen en Drenthe in Stadskanaal. Je kan ons vanuit Emmen, Assen en Delfzijl in 30 minuten bereiken en vanuit de stad Groningen sta je met 45 minuten bij ons op de stoep. 

Catering

Het Archery Tag programma is normaal gesproken zonder catering. Indien gewenst is het wel mogelijk om extra catering bij te boeken, zoals drinken, voor tijdens het activiteitenprogramma (frisdrank en water). Even gezellig nazitten met bittergarnituur kan natuurlijk ook. Uiteraard is het ook mogelijk om dit programma te combineren met een BBQ of een buffet. Vermeld je wensen in het aanvraagformulier.  

 

Kledingadvies

Voor de outdoor variant van het ArcheryTag adviseren wij om (oude) sportieve kleren en schoenen aan te doen, die vies mogen worden. In het Pagecentrum zijn diverse kleedkamers met douches aanwezig waar deelnemers zich kunnen omkleden. Voor de indoor variant zijn indoor sportschoenen verplicht en adviseren wij sportieve kleding met lange broek en korte mouw. 


Geinteresseerd?

Ben jij overtuigd dat Archery hit de juiste invulling is voor jouw vrijgezellenuitje of groepsuitje? Doe dan een reserveringsaanvraag en vermeld je extra wensen in het opmerkingenveld in het formulier.