Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Adventure programma

Adventure programma

Ben jij op zoek naar een leuk, uitdagend en gevarieerd activiteitenprogramma? Dan is dit jouw kans! Stel je eigen programma samen uit 21 verschillende activiteiten in het Adventure Park.

Gevarieerd groepsuitje

Het Adventure programma is speciaal ontwikkeld voor groepen die op zoek zijn naar een gevarieerd groepsuitje. Door actieve en grappige activiteiten met elkaar te combineren is het mogelijk om een afwisselend programma samen te stellen waarbij zowel denkers als doeners voldoende uitdaging beleven. Voor het samenstellen van je eigen groepsuitje kan er gekozen worden uit alle activiteiten die worden aangeboden in het Adventure Park. 

Inclusief
  • Begeleiding door enthousiaste instructeur(s)
  • Gebruik van materiaal
  • Een prachtige locatie!
Gegevens

Min. 8 personen

Geschikt vanaf 8 jaar

1 tot 4,5 uur

vanaf

€10,50 p.p.

Min. 8 personen

Stuur mij een voorstel!

Goedkoop, leuk en actief groepsuitje

Ben je op zoek naar een betaalbaar en gezellig groepsuitje, dan is het Adventure programma echt iets voor jou! Hoe duur het uitje precies wordt bepaal je zelf. De kosten zijn namelijk afhankelijk van de programmaduur.

Duur vanaf 13 jaar* t/m 12 jaar* Opmerking
1 uur €15,50 €10,50 keuze uit 1 activiteit
1,5 uur €18,50 €15,50 keuze uit 2 activiteiten**
2 uur €21,50 €19,50 keuze uit 3 activiteiten**
2,5 uur €24,50 €22,50 keuze uit 4 activiteiten**
3 uur €27,50 €24,50 keuze uit 5 activiteiten**
3,5 uur €30,50 €26,50 keuze uit 6 activiteiten**
4 uur €33,50 €28,50 keuze uit 7 activiteiten**
4,5 uur €36,50 €30,50 keuze uit 8 activiteiten**

* Minimale arrangementsprijs is gebasseerd op de prijs voor 10 kinderen t/m 12 jaar

** Met uitzondering van de activiteiten Crazy kart, kanoën, vlotvaren, karaoke zingen en Ik Hou van Holland quiz.


Afwisselend programma 

De opzet van het Adventure programma bestaat uit een doordraaischema waarbij de deelnemers, verdeeld in een even aantal groepen van 8 tot 10 personen, langs de vooraf gekozen activiteiten gaan. Elke activiteit duurt minimaal 30 minuten.

Programma duur

De duur van het programma is de tijd vanaf de start tot het einde van het programma inclusief wisseltijd tussen de verschillende activiteiten. Uiteraard doen onze instructeurs hun uiterste best om de wisseltijd zoveel mogelijk te beperken. 

Voor jong en oud

Alle aangeboden activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Voor kinderen onder de 8 jaar is het mogelijk om naast de stoere activiteiten ook een springkussen bij te huren. Een maximale leeftijd voor de activiteiten is er niet. 


Grote groep

Het Adventure programma is geschikt voor kleine en grote groepen. Kom je met meer dan 50 personen, dan maak je kans op een aantrekkelijke groepskorting. 

Actief bedrijfsuitje of groepsuitje?

Het Adventure programma is zeer geschikt als actief bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest. Bepaal je eigen smaak door een mooie combinatie te maken van verschillende denk en doe activiteiten. Ook voor familiedagen is het Adventure programma een veel geboekt arrangement. 


Dé activiteitenlocatie op de grens van Groningen en Drenthe

Voor een actief groepsuitje en een creatief personeelsuitje ben je bij het Adenture Park aan het juiste adres. Het Adventure Park ligt vlakbij Winschoten en Veendam; op 30 minuten rijden van Emmen en Assen en 45 minuten van de stad Groningen. 


Catering 

Je personeelsuitje of vrijgezellenuitje extra gezellig maken met een passende catering? Dat is zeker mogelijk. Geef je wensen door bij het aanvraagformulier.

 

Kledingadvies

Voor het Adventure programma adviseren wij om (oude) sportieve kleren en schoenen te dragen, die vies mogen worden. In het Pagecentrum zijn diverse kleedkamers met douches aanwezig waar deelnemers zich kunnen omkleden. 

Vrijblijvend voorstel

Overtuigd dat het Adventure programma de juiste invulling is voor jouw actieve groepsuitje of het sportieve bedrijfsuitje? Vraag dan een offerte aan en vermeld in het opmerkingenveld welke activiteiten je graag in het programma zou willen opnemen.