Nieuws: Pagedal gaat een langdurige samenwerking aan met het bekende vakantieparkenbedrijf Roompot. Lees hier meer. 
Adventure by night

Adventure by night

Het Adventure by night programma is een gezellig activiteitenprogramma na zonsondergang. Verschillende uitdagende activiteiten, gecombineerd met een gezellig kampvuurtje en warme chocolademelk maken dit programma tot een onvergetelijke avond waar je met veel plezier aan kan terug denken. 

 

Het perfecte winteruitje

Door de gezellige sfeer, leuke activiteiten en de prachtige omgeving is het Adventure by night programma het perfecte personeelsuitje of groepsuitje voor de winter. In plaats van een saaie kerstborrel of nieuwjaarsreceptie kan je nu je collega's op een heel andere manier leren kennen tijdens één van de vier verschillende activiteiten. De samenstelling van het programma bestaat uit de activiteiten lasergame by night, boogschieten, kratklimmen en tokkelen. Tussen de activiteiten door kan er gezellig bij het kampvuur gezeten worden. In overleg kan de samenstelling van de activiteiten worden aangepast. 
Inclusief
  • Begeleiding door instructeur
  • Sfeervolle verlichting in het Adventure Park
  • Drinken en lekkers na afloop
Gegevens

Voor groepen van 8 tot 150 personen

Geschikt vanaf 12 jaar

2,5 uur

vanaf

€ 22,50 p.p.

Min. 8 personen

Stuur mij een voorstel!

Voor wie?

Het Adventure by night programma is een populaire activiteit en wordt vaak geboekt in de wintermaanden. Het arrangement is zeer geschikt als bedrijfsuitje met collega's of als gezellig groepsuitje. Iedereen, ongeacht fysieke gesteldheid of conditie, kan aan dit programma deelnemen. De nadruk bij alle activiteiten ligt op een combinatie van plezier, samenwerken en doelgericht en oplossend denken. Een goede conditie is dus niet noodzakelijk maar misschien wel in je voordeel. 

Wat ga je doen?

Verdeeld in groepen van 8 tot 10 personen gaan alle de deelnemers in vier rondes langs de vier geselecteerde activiteiten. Elke activiteit wordt gespeeld tegen een andere groep, zodat er ook een leuke competitie ontstaat.  De groep die de meeste activiteiten gewonnen heeft, krijgt aan het eind van het programma nog een leuke prijs uitgereikt. De vier geselecteerde activiteiten zijn outdoor lasergame, boogschieten, tokkelen en kratklimmen. In overleg is het mogelijk om de samenstelling van deze activiteiten te wijzigen.

Kleine en  grote groepen

Het Adventure by night programma is een geschikt groepsuitje of bedrijfsuitje voor grote en kleine groepen. Het Adventure Park ligt in Stadskanaal in Groningen en ligt op maar 30 minuten rijden vanaf Emmen of Assen. Vanaf de stad Groningen is het ook maar drie kwartier rijden. Kom je met meer dan 30 personen dan maak je kans op een aantrekkelijke groepskorting. 

Kledingadvies

Voor dit programma adviseren wij om (oude) sportieve kleren en schoenen te gebruiken, die vies mogen worden. In het Pagecentrum zijn diverse kleedkamers met douches aanwezig waar deelnemers zich kunnen omkleden. 

Catering 

Wil je het Adventure by night programma extra gezellig maken met een passende catering? Dat is zeker mogelijk! Geef je wensen door bij het aanvraagformulier.

Reserveren?

Ben jij overtuigd dat dit programma de juiste invulling is voor jouw teamuitje of bedrijfsuitje? Vraag dan een offerte aan. Vermeld in het opmerkingenveld welke activiteiten je graag in het programma wilt opnemen.